Κ. Χαριζάνης “Η όλη κατάσταση έχει επηρεάσει τους αθλητές, αφήνοντας παγωμένο το όραμα των παιδιών για ένα καλύτερο αύριο”

Όπως όλοι όσοι αγωνίζονται ή συμμετέχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έτσι και ο ίδιος θεωρούν ότι όπως δόθηκε το “πράσινο φως” σε όλες τις βαθμίδες του ποδοσφαίρου έτσι θα έπρεπε να είχε δοθεί και στα ερασιτεχνικά. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Σίνδου Κώστα Χαριζάνη ο οποίος μας είπε

“Θέλουμε τις ζωές μας πίσω”

Είναι δύσκολο αυτό που ζούμε κατανοώ ότι θέλει προσοχή, απλά ο κόσμος θέλει της ζωές του πίσω , η κατάσταση αυτή έχει κουράσει  ζούμε στο 2021 δεν γίνεται να μην υπάρχει κάποια μέση λύση. Προσωπικά έχει χρειαστεί να απέχω για διάστημα γύρω στο 1 με 1μιση μήνα , λόγω το ότι είμαι επαγγελματίας μουσικός κάνω tour σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Το διάστημα αυτό αγωνιζόμουν στον ΠΑΟ Κουφαλιων και ήταν η σεζόν 2016 – 2017 2018 -2019.

“Τώρα πιστεύω είναι αργά για επανέναρξη του πρωταθλήματος”

Όλη η κατάσταση που ζούμε έχει επηρεάσει πολύ τους αθλητές και έχει αφήσει παγωμένο το όραμα των παιδιών για ένα καλύτερο αύριο , το μοτίβο που ζούμε το να αγωνίζεται η Α , Β , Γ εθνική χωρίς τα ερασιτεχνικά δεν είναι σωστό , θα έπρεπε να έχει βρεθεί λύση να έχουν ξεκινήσει ήδη το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Τώρα πιστεύω είναι αργά για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Να είστε όλοι καλά με υγεία σε εσάς και της οικογένειες σας Όλοι μαζί συλλογικά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αρκεί να αντιδράσουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας για τα συμφέροντα του γιατί παίζονται πολλά συμφέροντα πίσω από αυτό που ζούμε.