Κ. Χιμετίδης “Νοιώθω λυπημένος γιατί αισθάνομαι πως με στερούν κάτι που με κάνει χαρούμενο”

90 λεπτά αγώνα για έναν ερασιτέχνη είναι ένας λόγος να ξεφύγει από τα προβλήματα του και την ρουτίνα του….αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του ποδοσφαιριστή του Αίαντα Ευόσμου Κλέων Χιμετίδη ο οποίος μας είπε σχετικά για όλη την κατάσταση

“Κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει την επομένη μέρα”

Όσον αφορά την κατάσταση που ζούμε με τον covid είναι πρωτόγνωρη και πολύ δύσκολη. Κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει την επομένη μέρα και ελπίζω να βγούμε όλοι από αυτήν την κατάσταση υγιείς γιατί είναι το μόνο που μετράει. Τώρα σε σχέση covid με το ποδοσφαιρικό κομμάτι προσωπικά νοιώθω λυπημένος γιατί αισθάνομαι πως με στερούν κάτι που με κάνει χαρούμενο. Μιάμιση ώρα προπόνησης 3-4 φορές την εβδομάδα και 90 λεπτά αγώνα για έναν ερασιτέχνη είναι ένας λόγος να ξεφύγει από τα προβλήματα του και την ρουτίνα του.

“Νομίζω δεν έχει κάποια ουσία να μιλάμε για έναρξη των πρωταθλημάτων”

Προσωπικά δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να επέχει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από το ποδόσφαιρο γιατί Δόξα τον Θεό δεν είχα κάποιο μεγάλο τραυματισμό όποτε σε γενικά πλαίσια είμαι από τους τυχερούς. Νομίζω δεν έχει κάποια ουσία να μιλάμε για έναρξη των πρωταθλημάτων όταν έχουμε καθημερινά 2500+ κρούσματα, πραγματικά δεν βλέπω να ξεκινάνε φέτος. Εγώ προσωπικά εύχομαι να βγούμε όλοι δυνατοί από όλο αυτό να έχουμε την υγεία μας και σε ποδοσφαιρικό τομέα τα νεαρά παιδιά(όπως έμενα) που έχουν βλέψεις να παίξουν κάπου πιο ψηλά να συνεχίζουν να πιστεύουν στα όνειρα τους και να δουλεύουν καθημερινά όπως μπορούν για να τα πραγματοποιήσουν.