Κ. Μαυροτέλης “Το Αγγελοχώρι έχει μακροπρόθεσμο πλάνο και εμείς δουλεύουμε σκληρά γι αυτό”

Πολύ καλή είναι που διαγράφει στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την πορεία και σημαντικό λιθαράκι έχει βάλει και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κώστας Μαυροτέλης.

Ο ίδιος μιλώντας στο Goalpress είπε

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για το ξεκίνημα μας “

Πιστεύω πως η πορεία της ομάδας μου είναι αυτό που θέλαμε και χτίζαμε από την προετοιμασία, τελειώσαμε τον πρώτο γύρο αήττητη με οχτώ νίκες και μόλις μία ισοπαλία οπότε είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για αυτό καθώς ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μόνο!

“Σίγουρα χωρίς την απόχη θα μπορούσαμε να αποδώσουμε και να δώσουμε ακόμα πιο πολλά”

Πιστεύω ότι σίγουρα επηρεαστηκαμε από την πολύμηνη αποχή τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο καθώς είμαστε ερασιτέχνες και ο καθένας έχει τις δουλειές του και τις ασχολίες του οπότε σίγουρα χωρίς την απόχη θα μπορούσαμε να αποδώσουμε και να δώσουμε ακόμα πιο πολλά στον αγωνιστικό χώρο.

“Στόχος της φετινής χρονιάς είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α1”

Ο στόχος της φετινής χρονιάς όπως ανέφερα και προηγουμένως είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α1, είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας καθώς η ομάδα έχει μακροπρόθεσμο πλάνο και εμείς δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το κάτι παραπάνω για να το καταφέρουμε, τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα και αισιοδοξία για το μέλλον, ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες!