Κ. Ρούκας: «Δεν γνωρίζω αν αξίζει να αρχίσει φέτος η ποδοσφαιρική χρονιά μετά από τόσους μήνες αποχής»

Για τα δύο χρόνια που ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός γηπέδων, την κατάσταση που ζούμε αλλά και μετά από τόσους μήνες που υπάρχει η αποχή είναι εφικτό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μίλησε στο goalpress ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξηροκρήνης Κωνσταντίνος Ρούκας
«Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό που μας συμβαίνει και σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα απ’όλα την υγεία μας και των οικογενειών μας που έχουν μεγαλύτερη ηλικία.
Στο κομμάτι του αθλητισμού θα πρέπει να κάνουμε υπομονή , σίγουρα μας λείπει γιατί στους περισσότερους ερασιτέχνες είναι μία διέξοδος να ξεσπάσουμε, να γελάσουμε ,να γυμναστούμε και σίγουρα να παλέψουμε για έναν στόχο προσωπικό και ομαδικό το οποίο είναι πολύ δημιουργικό κ μας λείπει αυτό!
Σε μικρότερη ηλικία έλειπα από τους αγωνιστικούς χώρους 2χρονια και ήταν λες και μου έπαιρναν κάτι που αγαπούσα μέσα από τα χέρια μου. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα απλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση .
Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρονιά φέτος και δεν γνωρίζω αν θα άξιζε να αρχίσει καν με τόσους μήνες αποχής και οικονομικής δυσκολίας από την μεριά των διοικήσεων.
Ελπίζω το 2021 να εξαφανιστεί αυτή η πανδημία κ να γυρίσουμε στην καθημερινότητα με πολύ “ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌ ΞΎΛΟ” που μου αρέσει ιδιαίτερα!»