Καβαλάρι, Λαγυνά και Περιστερώνα αποχαιρετούν με εξαιρετικά λόγια το δικό τους “παιδί”

Άρης Καβαλαρίου (Απλά δεν υπάρχουν λόγια)

Το Δ.Σ του Άρη Καβαλαριου θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Σπυρινούδη ..

Ο Δημήτρης που τίμησε την φανέλα του Άρη Καβαλαρίου ήταν ένα παιδί διαμάντι που έλαμπε στο γήπεδο και όπου βρισκόταν με ήθος και αρχές . Όλοι όσοι ζήσαμε από κοντά τον Δημήτρη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι δεν είναι πια κοντά μας ότι δεν θα τον ξαναδούμε θα τον έχουμε όμως για πάντα στην μνήμη μας ..

Απλά δεν υπάρχουν λόγια …

Καλό ταξίδι Δημήτρη ….

Θύελλα Περιστερώνας (Θα είσαι πάντα μαζί μας)

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΘΎΕΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΤΑ ΒΑΘΙΆ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΑΣ ΔΗΜΉΤΡΗ ΣΠΥΡΙΝΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ Υ Γ ΔΗΜΉΤΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εθνικός Λαγυνών (Καλό παράδεισο Δημήτρη)

Χθες βράδυ έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Σπυρινούδης σε ηλικία μόλις 27 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Δημήτρης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Εθνικού Λαγυνών από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Στην συνέχεια μεταπήδησε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, όπου και είχε αρκετές διακρίσεις, Η μεγάλη του αγάπη ήταν όμως ο Εθνικός Λαγυνών και στο κάλεσμα της ομάδας ανταποκρίθηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της ομάδος στην Α ερασιτεχνική κατηγορία. Ο Δημήτρης ή «Βιερίνια» όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του θα παραμείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 17.00 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαγυνών.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Εθνικού Λαγυνών θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Κάλο παράδεισο Δημήτρη!