Λ. Γεωργιάδης “Η 1η θέση των σκόρερ είναι μια επιβράβευση, το πρωτάθλημα έχει όμως ακόμα πολύ δρόμο”

Ο επιθετικός του Αχιλλέα Τριανδρίας όχι μόνο ηγείται επιθετικά της ομάδας του αλλά μέχρι στιγμής είναι και ο πρώτος σκόρερ και της Α1. Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργιάδη ο οποίος με τα έξι γκολ που έχει πετύχει έχει βοηθήσει το νεανικό σύνολο του Αχιλλέα να πάρει αρκετούς βαθμούς. Ο ίδιος μίλησε στο goalpress λέγοντας

“Αξίζει ο κάθε ένας ξεχωριστά στην ομάδα έπαινο για την προσπάθεια του”

Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος για την συνεισφορά μου στο παιχνίδι και θέλω να συνεχίσω να βοηθάω αλλά κάθε νίκη έρχεται ομαδικά όπως και η κάθε ήττα και αξίζει ο κάθε ένας ξεχωριστά στην ομάδα έπαινο για την προσπάθεια του. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πρώτη θέση είναι μια μικρή επιβράβευση για μένα αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τίποτα δεν έχει κριθεί ομαδικά και ατομικά.

“Έχουμε ένα πολύ καλό νεανικό και κυρίως δεμένο σύνολο”

Σε γενικές γραμμές δηλώνω χαρούμενος. Η συνέχεια για την ομάδα φαίνεται δύσκολη μας απομένει μια αγωνιστική για τον πρώτο γύρο και μας βρίσκει στην δεύτερη θέση. Είχαμε καλές εμφανίσεις με κάποιες εξαιρέσεις αλλά έχουμε δείξει ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στη θέση που είμαστε. Έχουμε ένα πολύ καλό νεανικό και κυρίως δεμένο σύνολο που μας βοηθάει στην οποία επιτυχία. Με λίγα λόγια το μόνο που έχει ο Αχιλλέας να φοβάται είναι ο κακός του εαυτός.