Λ. Κακοτρίχης “Όλοι πιστεύουμε τόσο στις δυνατότητες μας όσο και στου Ιωνικού”

Το απόλυτο σε συμμετοχές τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο μετράει ο Λευτέρης Κακοτρίχης. Ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού έχει πολύ μεγάλη και καθοριστική συμμετοχή στην φετινή πολύ καλή πορεία των ασπρόμαυρων και στους δύο θεσμούς. Ο ίδιος μιλώντας στο goalpress μας είπε

Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς με σοβαρότητα”

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να μιλήσω για μένα και την ομάδα μου. Νομίζω ότι ο Ιωνικός έχει αποδείξει στο φετινό πρωτάθλημα ότι δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς με σοβαρότητα και νομίζω ότι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Άλλωστε η πορεία μέχρι τώρα και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα αποδεικνύει τα παραπάνω. Όλοι πιστεύαμε και πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στους δυο θεσμούς (πρωτάθλημα-κύπελλο).

“Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει”

Σίγουρα η πολύμηνη αποχή καθώς και η αποχή που υπήρξε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα μας δυσκόλεψε την προσπάθεια μας παρόλα αυτά αντεπεξήλθαμε με τον καλύτερο τρόπο και με υπομονή και επιμονή πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και φτάσαμε εδώ που είμαστε Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει όποτε αυτό που θα ευχηθώ για την επόμενη χρόνια είναι η ομάδα μου να συνεχίζει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει. Πάνω από όλα θα ήθελα να είναι μια χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλους.