“Λαβράκι” έβγαλε η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΜ: Νέα σχολή διαιτησίας και νέοι χώροι άθλησης στα σκαριά

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣ Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της οποίας αντιπροσωπεία του διοικητικού της συμβουλίου, συζήτησε τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τα διοικητά συμβούλια του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Η συζήτηση μεταξύ των φορέων ήταν εποικοδομητική καθώς ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να ξεκινήσουν προπονήσεις και αγώνες τα σωματεία.
Επίσης επισημάνθηκε ότι πρέπει όλοι μαζί να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τεθούν για τη προστασία της υγείας όλων των συντελεστών των αγώνων και να συνεργάζονται όλοι μαζί με την ΕΠΣΜ.
Στις προθέσεις τους είναι να συνεχιστούν τα επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητών και διαιτητών και να γίνει η κατάλληλη ενημέρωση στην νεολαία ώστε ενταχθούν στο χώρο της διαιτησίας πολλά νέα παιδιά και να λειτουργήσει η νέα σχολή διαιτησίας.

Τέλος σε συνεργασία με τους δήμους κυρίως του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης να κατασκευαστούν νέοι χώροι άθλησης.

• Την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι τηλεδιασκέψεις με τα σωματεία που ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο.