Μ. Μπαντής “Νομίζω ότι πλέον ειδικά για την Α1 είναι αργά”

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε σε όλους τους τομείς, τα περιθώρια που στενεύουν κυρίως στην κατηγορία που αγωνίζεται και ποιοι ήταν αυτοί που τον “έπεισαν” να μην εγκαταλείψει την ενεργό δράση όταν το είχε πάρει απόφαση το 2016 μίλησε στο goalpress ο τερματοφύλακας του Φοίνικα Πολίχνης Μανώλης Μπαντής

Καμία γένια που είναι εν ζωή δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο”

Ζούμε όντως μια πρωτόγνωρη κατάσταση από όλες τις απόψεις, μια κατάσταση που όπως έχω ξαναπεί καμία γένια που είναι εν ζωή δεν έχει ξαναζήσει! Τόσο στην καθημερινότητα μου όσο και στην ποδοσφαιρική ζωή μου νομίζω ότι με έχει επηρεάσει αυτό σε πολλούς τομείς! Βλέπουμε ανθρώπους πανικοβλημένους και τρομοκρατημένους και θα έλεγα περισσότερο μπερδεμένους με όλα αυτά!

“Πολλά μπράβο στον ΠΣΑΠ για τις κινήσεις που έκανε”

Είναι σημαντικό το ότι ξεκίνησε έστω και έτσι η superleague 2 και πιθανότατα να ξεκινήσει και η football league γιατί μη ξεχνάμε ότι είναι ποδοσφαιριστές που από το ποδόσφαιρο ζουν οικογένειες και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να στείλω πολλά μπράβο στον ΠΣΑΠ για τις κινήσεις που έκανε ώστε να ξεκινήσουν οι 2 αυτές κατηγορίες αλλά κ την όλη δραστηριότητα του!

Υπάρχουν βεβαία κ η Γ εθνική κ η Α1 κατηγορία που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη αλλά νομίζω ότι πλέον είναι αργά ειδικά για την Α1 κατηγορία και την μεγάλη αποχή των παικτών από τις προπονήσεις και το όλο κλίμα! Νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια και χρόνος και νομίζω ότι η πιο πιθανή λύση ειναι να ξεκινήσουν όλα από την αρχή την νέα χρονιά!

¨Είχα αποφασίσει να αποσυρθώ πρόωρα από την ενεργό δράση”

Για έμενα νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μένω τόσο χρονικό διάστημα μακριά από τον ποδοσφαιρικό και αγωνιστικό χώρο και η μόνο φορά που μπορώ να συγκρίνω κάτι τέτοιο ήταν το καλοκαίρι του 2016 που είχα αποφασίσει να αποσυρθώ πρόωρα από την ενεργό δράση μετά από μια σειρά γεγονότων τότε παρά τις προτάσεις που είχα Αλλά  κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο κύριος Κεχαγιάς ο Γιάννης Πετράκης κ η Ομόνοια Σίνδου κατάφεραν να με κρατήσουν στον χώρο.

“Εύχομαι να μη φύγουν από δίπλα μας άλλοι άνθρωποι”

Τέλος η ευχή μου δε θα είναι ποδοσφαιρική ,θα είναι ανθρωπινή. Εύχομαι να μη φύγουν από δίπλα μας άλλοι άνθρωποι τόσο άδικα και τόσο πρόωρα και  να καταφέρουμε σύντομα να βγούμε νικητές από αυτήν τη μάχη με τον αόρατο ιο πιο δυνατοί αλλά κ πιο ενωμένοι από ποτέ!