Μ. Καραβελίδης “H Κυριακή είναι κοντά και όλα θα φανούν στο γήπεδο”

Η επίθεση φέρνει τις νίκες, η άμυνα τους τίτλους ακούμε πολλές φορές με τους παίκτες που αποτελούν μέρος του παιχνιδιού να συμφωνούν. Σε μια τέτοια άμυνα πρέπει να δώσει αύριο το στίγμα του ο τερματοφύλακας του Εθνικού Σοχού Μάκης Καραβελίδης. Απέναντι τον Αγροτικό Αστέρα ο Εθνικός μέσα στο γήπεδο του θέλει να πετύχει την δεύτερη σερί νίκη  του και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο φύλακας Άγγελος της εστίας του Σοχού είπε στο goalpress

“Ο θεσμός του κυπέλλου όπως έγινε φέτος έχει μια άλλη ομορφιά”

Το παιχνίδι με τον Αγροτικό είναι ένα πολύ δυνατό τεστ και σίγουρα θέλουμε την νίκη για να προχωρήσουμε στο κύπελλο γιατί ο θεσμός του κυπέλλου όπως έγινε φέτος έχει μια άλλη ομορφιά που μπορεί να παίξεις με διάφορες ομάδες και μεγαλύτερες κατηγορίες οπότε μας ενδιαφέρει και θελουμε να προκριθούμε 100% και να ακουστεί ο σοχος ακόμα πιο πολύ!!το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και πιστεύω και οι δυο ομάδες θα θέλουν την πρόκριση και δεν θα πιέσουν εξαρχής για να μην γίνουν και λάθη και θα είναι ένα πολύ κλειστό ματς και αγχωτικό!!για τον αγροτικό γνωρίζω ότι πήρε πολλούς καινούργιους παίκτες και καινούργιο προπονητή οπότε θα θέλουν να δείξουν με την αξία τους ένα σύνολο πολύ θετικό.

“Εμείς θέλουμε να έχουμε μια έδρα πολύ δυνατή φέτος”

H Κυριακή είναι κοντά και όλα θα φανούν στο γήπεδο πια ομάδα θα το θέλει περισσότερο!! Εμεις θελουμε να έχουμε μια έδρα πολύ δυνατή φέτος και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση!