Μ. Καρμίρης “Μέτρα προστασίας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να κρατήσουμε”

Την δική του εμπειρία που πέρασε ευτυχώς από τον covid- 19, την γνώμη του για τα πρωταθλήματα αλλά και το αυτοκινητιστικό ατύχημα που τον κράτησε καιρό εκτός γηπέδων μίλησε στο goalpress ο ποδοσφαιριστής του Ορφέα Σουρωτής Μάκης Καρμίρης

Η άποψη μου είναι ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν”

κατάσταση αυτή είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Είναι πολύ περίεργο και στενάχωρο το να είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτι μας και να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας λες και έχουμε χούντα. Το σίγουρο είναι ότι πάνω απ όλα σημασία έχει η υγεία η δική μας και των γύρων μας για αυτό θα πρέπει να προστατευόμαστε. Δεν μπορώ να πω εγώ αν είναι σωστό το ότι δεν αγωνιζόμαστε ή δεν προπονούμαστε γιατί η αλήθεια είναι ότι μέτρα προστασίας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να κρατήσουμε και ούτε νομίζω έχει η κάθε ομάδα την οικονομική δυνατότητα να κάνει τεστ ανά 10-15 ημέρες. Άρα η άποψη μου είναι ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν.

Μας έβγαλαν από το καθημερινό μας πρόγραμμα”

Αυτές οι 2 ώρες που κάναμε προπόνηση η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν γιατί πηγαίναμε στο γήπεδο και ξεχνούσαμε τα όποια προβλήματα είχαμε μέσα στην ημέρα. Μας έβγαλαν από το καθημερινό μας πρόγραμμα και μας έκοψαν κάτι το οποίο εγώ προσωπικά κάνω 20 χρόνια. Η καθημερινότητα μου πλέον είναι σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι και ατομικά όσο μπορώ κάνω κάποια προγράμματα είτε σπίτι μου είτε στο γήπεδο της τριανδρίας διότι εκεί μένω. Κορονοϊο πέρασα κι εγώ τον Οκτώβριο πάλι καλά ήμουν ασυμπτωματικός και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Προληπτικά πήγα να κάνω τεστ και με έκλεισαν 14 ημέρες μέσα στο σπίτι

“Πάλεψα για να μπορέσω να ξαναδώ και από τα 2 ματιά”

Μεγάλο διάστημα απείχα από το ποδόσφαιρο στην ηλικία τον 15 χρόνων όταν αγωνιζόμουν στην ομάδα της καρδίας. Ο λόγος ήταν ότι είχα αυτοκινητικό ατύχημα το καλοκαίρι και από τις 25 Ιουνίου έως τέλη Φεβρουαρίου έτρεχα στα νοσοκομεία και στους γιατρούς για να μπορέσω να ξαναδώ και από τα 2 ματιά. Εκείνη την χρονιά πρόλαβα να αγωνιστώ στα 2 ματς των play off.

Λίγους μήνες ακόμα υπομονή”

Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας, να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται γιατί θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τους γονείς μας και τους παππούδες μας και να έχουμε θετική σκέψη. Λίγους μήνες ακόμα υπομονή και θα περάσει και αυτή η μπόρα….