Μ. Καρμίρης “Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω αλλά προχωράμε”

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ορφέα Σουρωτής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, την πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα αλλά και για τι θέλει να του φέρει η καινούρια χρονιά μίλησε στο Goalpress ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μάκης Καρμίρης. Αναλυτικά το τι μας είπε

“Ο όμιλος μας είναι κατά την άποψή μου ο πιο αμφίρροπος”

Η πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής την κρίνω θετική γιατί είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από το καλοκαίρι, όπως το ότι είμαστε μέσα στα play off για άνοδο και στους 16 του κυπέλλου αποκλείοντας ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία!! Θα μπορούσαμε να έχουμε και κάποιους βαθμούς περισσότερους αλλά προχωράμε και ετοιμαζόμαστε για την έναρξη του 2ου γύρου και του κυπέλλου πρώτα ο Θεός!! Ο όμιλος μας είναι κατά την άποψή μου ο πιο αμφίρροπος και ο δυσκολότερος στην κατηγορία με 3-4 ομάδες να κυνηγάνε την πρωτιά. Πιστεύω ότι στον 2ο γύρω αν ξεκινήσουμε βέβαια η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη και θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό και καλύτερο πρόσωπο.

“Οι τραυματισμοί των παικτών δεν είναι μόνο από τα γήπεδα αλλά και από την απραξία”

Η πολύμηνη απουσία φυσικά και επηρέασε όλους τους ερασιτέχνες παίκτες γιατί όσο και να τρέχεις εκτός γηπέδου και όσα βάρη και να κάνεις για να κρατηθείς σε ένα επίπεδο, έχει μεγάλη διαφορά με το να πατήσεις στο γήπεδο και να δουλέψεις σε ρυθμούς προετοιμασίας και αγώνα. Κάθε βδομάδα δυστυχώς βλέπουμε και ακούμε παιδιά να έχουν σοβαρούς τραυματισμούς σε γόνατα και αστραγάλους,αυτό σίγουρα δεν είναι μόνο από τα γήπεδα αλλά και από την απραξία προπονήσεων τόσους μήνες. Και εγώ δυστυχώς εδώ και 1μιση μήνα ταλαιπωρούμε με ένα θέμα στο γόνατο μου και ελπίζω μέσα στο μήνα να είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

“Εύχομαι να ξεμπερδέψουμε γρήγορα από αυτήν την κατάσταση”

Η φετινή χρονιά θέλω να έχει εμένα την οικογένεια μου αλλά και όλο τον κόσμο υγιεί, και να ξεμπερδέψουμε γρήγορα από αυτήν την κατάσταση με τον κορονοϊο γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Με τον Ορφέα Σουρωτής εύχομαι μέσα στο 2022 να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε με τον κόουτς και την διοίκηση!