Μ. Καρσίκης “Τα πρωταθλήματα θεωρώ ότι δεν θα ξεκινήσουν, είναι πλέον ασύμφορο και χωρίς νόημα”

Το γεγονός ότι δεν μπορούνε να “χωνέψουν” την τόσο μεγάλη αποχή από το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπάνε, αλλά και το πόσο “βαρετό” έχει καταντήσει να γυμνάζονται ατομικά και για ποιο λόγο μας μίλησε στο goalpress ο τερματοφύλακας της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου Μάνος Καρσίκης

“Σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε και κάποια θετικά”

Όλη αυτή η κατάσταση είναι παρά πολύ περίεργη και πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω ότι είμαστε τόσο καιρό χωρίς ποδόσφαιρο!!!! Σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε και κάποια θετικά καθώς έχουμε περισσότερη ώρα για τις οικογένειες και τις δουλειές μας πράγμα που κάθε ποδοσφαιριστής παραμελεί τρέχοντας από γήπεδο σε γήπεδο χάνοντας τα Σαββατοκύριακα χάνοντας ατελείωτες ώρες στις προπονήσεις!

Πιστεύω για όλους είναι πρωτόγνωρο και δεν συγκρίνεται ούτε και με αποχή λόγω τραυματισμού”

Για το αν έχω ξαναζήσει μεγάλη αποχή: Πολλοί γυμναζόμαστε ατομικά αλλά έχει καταντήσει βαρετό όταν έχουμε μάθει τον αθλητισμό με την ομαδική μορφή του!!! Πιστεύω για όλους είναι πρωτόγνωρο και δεν συγκρίνεται ούτε και με αποχή τραυματισμού που πολλοί έχουμε βιώσει αλλά τότε πηγαίναμε στο γήπεδο βλέπαμε τους συμπαίκτες ήταν τελείως διαφορετικό ήξερες πότε θα επιστρέψεις αυτό που ζούμε δεν ξέρουμε που θα φτάσει!!! Για τον αν θα ξανά ξεκινήσουμε: Τα πρωταθλήματα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα ξεκινήσουν και διάφορα σενάρια για μίνι πρωτάθλημα με όσες ομάδες θέλουν κλπ δεν νομίζω πως θα γίνουν καθώς το θεωρώ ασύμφορο και χωρίς νόημα!! Τέλος να ευχηθώ υγεία και η στιγμή που θα γυρίσουμε στην καθημερινότητα σε όλους τους τομείς να αργήσει πολύ!.