Μ. Κρίκος “Ζούμε περίεργη κατάσταση δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πλέον”

Δύσκολη αλλά συνάμα και πρωτόγνωρη για όλους είναι η κατάσταση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όσοι ασχολούνται μάλιστα με το κομμάτι του αθλητισμού, όχι επαγγελματικού, έχουν να βιώσουν και το ψυχολογικό κομμάτι της απραξίας από το ποδόσφαιρο. Ένας από αυτούς ο ποδοσφαριστής της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου είπε σχετικα

“Θα είναι πολύ κουραστικό να πούνε θα παίζετε 2 παιχνίδια την βδομάδα για να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα”

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα! Εδώ και 9-10 μήνες περίπου ζούμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη, δύσκολη τόσο οικονομική και ψυχολογική για κάποιους! Όσο και αν είναι δύσκολο για κάποιους ειδικά αυτούς που εργάζονται στον αθλητισμό συντηρούν οικογένειες σπίτια κλπ νομίζω πως φέτος δεν θα ξεκινήσουν καθόλου τα πρωταθλήματα ερασιτεχνικά! Θα είναι πολύ κουραστικό για τους αθλητές και τις ομάδες μετά από τόσο καιρό αποχή να τους πούνε θα παίζετε 2 παιχνίδια την βδομάδα για να τελειώσουμε τα πρωταθλήματα! Ζούμε περίεργη κατάσταση δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πλέον… προσωπικά δεν είχα πότε τόσο μεγάλη αποχή από τον αθλητισμό ούτε τώρα έχω σχεδόν κάθε μέρα αθλούμαι μονός! Είναι κρίμα πάντως γιατί ειδικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο εμείς ουσιαστικά πηγαίναμε και ξεδίναμε στις προπονήσεις και στους αγώνες άλλαζε η ψυχολογική μας κατάσταση γεμίζαμε μέσα από το γήπεδο και το ποδόσφαιρο!”

“Περάσαμε πολλά με τον coach Κώστα Κωνσταντίνιδη”

Ελπίζω να τελειώσει σύντομα όλο αυτό να μπούμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον να κοιτάξουμε την νέα χρόνια τι θα γίνει…προέχει η υγεία όλων μας απλά μην ξεχνάμε ότι και ο αθλητισμός είναι υγεία και κάποιοι ζουν από τον αθλητισμό! Και κάτι τελευταίο Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την αποχώρηση του coach Κώστα Κωνσταντίνιδη από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που έκανε στην ομάδα περάσαμε πολύ όμορφες χρόνιες μαζί περάσαμε και υποβιβασμό και άνοδο..είναι κάτι παραπάνω για μένα πέρα από ένας προπονητής! Καλή συνέχεια!