Μ. Νιολάκης: “Ξέρουμε ποιος είναι ο Αχιλλέας και τι πρέπει να κάνουμε!”

Δύο νίκες μετράει και μάλιστα εκτός έδρας σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει συνολικά ο Αχιλλέας Τριανδρίας. Μέσα στην Τριανδρία και απέναντι στην Επανομή ΄γνώρισε την ήττα και για την τρίτη αγωνιστική επανήλθε στις επιτυχίες επικρατώντας με 0-2 εκτός επί της Καρδίας. Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ο Μάνος Νιολάκης μίλησε στο goalpress λέγοντας

‘Στο 2ο ημίχρονο αποφασισμένοι να κλειδώσουμε το 3ποντο”

Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας,μια νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μια νεανική ομάδα σαν τη δίκη μας που μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία με τη δίκη μας με νεανικό ρόστερ. Σίγουρα το να πετύχεις το πρώτο γκολ σε ένα τόσο δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι δίνει ψυχολογία στην ομάδα και στο τέλος ειδικά του 1ου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα βγήκαμε στο 2ο ημίχρονο αποφασισμένοι να κλειδώσουμε το 3ποντο όπως και έγινε μετά το 2ο γκολ που πετύχαμε από έξυπνη κίνηση του Μαυροματίδη.

“Η έδρα είναι το πιο σημαντικό για εμάς”

Μετράμε 2 νίκες σε 2 πολύ δυνατές έδρες,όμως δεν έχουμε ασφαλίσει ακόμα την έδρα μας, η έδρα είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε όμως ποιος είναι ο Αχιλλέας και τι πρέπει να κάνουμε! Το κύπελλο για εμάς είναι ένας θεσμός πρόκλησης να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε ανέκαθεν υπάρχει στους στόχους του Αχιλλέα!

“Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι”

Είναι δύσκολο να είσαι παράλληλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να πρωταγωνιστείς και στους 2 θεσμούς πρέπει να υπάρχει μεγάλη ποικιλία παικτών για να γίνεται και rotation. Αυτό όμως που γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι γιατί το πρωτάθλημα είναι μικρό και να δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας κ. Θωμαΐδη γιατί μόνο έτσι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.