Μ. Σαρηγιαννίδης “Στόχος των Μετεώρων είναι η άνοδος και αυτό το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο”

Δύο μόλις αγωνιστικές έχουν απομείνει για το τέλος των play off για να ολοκληρώσει τις φετινές υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα ο Εθνικός Μετεώρων. Δύο αγωνιστικές για να δει αν τελικά πάρει κάποιο από τα δύο προνομιούχα εισιτήρια, το πρώτο που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και το δεύτερο στους τελικούς των play off. Στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με αντιπάλους τον Άτλαντα Μενεμένης και τις Ελπίδες Συκεών η ομάδα του Γιώργου Μήτσα θα επιδιώξει το 2 στα 2 που αν έρθει της χαρίζει το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο. Ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων του συλλόγου στο νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο την Ένωση Συκεών Μπάμπης Σαρηγιαννίδης μίλησε στο Goalpress

Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεισφέρω με γκολ και ασιστ

Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι των play off παρ’΄ όλο τους δυο συνεχόμενους τραυματισμούς που είχαμε με ομαδικότητα και σωστή πίεση καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεισφέρω με γκολ και ασιστ στον φετινό στόχο της ομάδας μας που δεν είναι τίποτα άλλο πάρα μόνο η άνοδος και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου και όλο το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Μετεωρων που πραγματικά όλοι μας παρόλα τα απρόβλεπτα προβληματα που έχουμε παλεύουμε μέχρι τέλος για αυτό που μας αξίζει.