Ν. Χατζηνικολαϊδης “Μην επιτρέπεται να φυλακίζουν τα όνειρα σας και των παιδιών σας μας ανήκει κάθε αύριο”

Τα κοινωνικά δρώμενα που έχουν αντίκτυπο τόσο στην κοινωνία μας όσο και στο ποδόσφαιρο “καυτηρίασε” με μια δημοσίευση καταπέλτης στην προσωπική του σελίδα στο fb ο ποδοσφαριστής του Γ. Σ Ηλιούπολης Νίκος- Στέλιος Χατζηνικολαϊδης.

“Βιασμοί ,απειλές και εξαπάτηση ονείρων”

Παρακολουθώ με αγωνία το ότι γίνεται γενικά στον κόσμο μας όμως δυστυχώς δεν «πέφτω» από κανένα σύννεφο με τις εξελίξεις σε έναν κόσμο γεμάτο «μυστικά» που κυριεύει το χρήμα.. Βιασμοί ,απειλές και εξαπάτηση ονείρων . Ονείρων που μπορεί αύριο να έχουν τα παιδιά μας και καλό είναι να τους λέμε τα πράγματα πως έχουν από την αρχή .. είναι «γνωστό» μυστικό οι βιασμοί η παιδεραστία οι ξυλοδαρμοί των γυναικών,και δεν απορώ γιατί δεν τα λένε ,γιατί οποίος σκέφτεται πριν μιλήσει θα καταλάβει γιατί δεν μπορεί κανείς να τα δηλώσει εύκολα ..Εύχομαι όλα να λυθούν και ο κάθε ένας να είναι υπεύθυνος των πράξεων του .. Δυστυχώς όλοι αν όχι όλοι το μεγαλύτερο ποσοστό έχουμε βιώσει κάτι ανάλογο αλλά βλέπετε δεν τα λέμε γιατί δεν πιστέψαμε ποτέ ότι υπάρχει ένα στήριγμα να μας δώσει ώθηση , αντιθέτως μας «πλασάρουν» πρότυπα στημένα με τους καλύτερους σεναριογράφους και μας «πνίγουν» με δήθεν ελπίδες και όνειρα ..

“Σταματήστε λοιπόν τα παίζεται με τα όνειρα παιδιών”

Φυσικά και εγώ έχω πέσει στην παγίδα αλλά βλέπετε το «κράτος» μας εθελοτυφλεί , μιλώντας λοιπόν για το ποιο δημοφιλές άθλημα του κόσμου το ποδόσφαιρο το οποίο είναι ένας καθρέφτης πραγματικά της ζωής μας ..Γιατί; Γιατί ο «βιασμός» των ονείρων που ξεκινάει από κάποιους «κυρίους» στον χώρο όπως συγκεκριμένοι manager, οι οποίοι έχουν νούμερα τρελά σε καταγγελίες αλλά δεν γίνεται τίποτα (το γιατί δεν το ξέρω …) και Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτοί είναι και παράγοντες ομάδων είναι ένας κύκλος λοιπόν δεμένος καλά που για κάποιον λόγο δεν θέλουν να τον σπάσουν ( βέβαια ο λόγος είναι το χρήμα) σταματήστε λοιπόν τα παίζεται με τα όνειρα παιδιών γιατί για κάποιους αυτό το άθλημα δεν είναι χρήμα είναι Ζωή και αναπνέουν μέσα από αυτό .. Ο Έλληνας δεν είναι τεμπέλης τον κάνετε τεμπέλη γιατί ζητάτε να τον προωθήσετε με ανταλλάγματα είτε αξίζει είτε όχι .. Εγώ νιώθω περήφανος που είπα όχι σε ποσό που μου ζητήθηκε να δώσω για να γίνει η δουλειά και ας είχα το ποσό,δεν γίνομαι κανενός «χαλάκι» θέλω να έχω καθαρό μέτωπο και ψηλά το κεφάλι μου ..

“Οι άλλοι δεν ανήκετε στον κόσμο μας και είστε φιλοξενούμενοι .. ξέρετε ποιοι είστε!”

Αυτό το άθλημα είναι ένα κοινωνικό έργο που προσφέρεις θέαμα, χαμόγελο ,λύπη (όταν γίνεται καθαρά και δεν επεμβαίνουν εξωαγωνιστικά )όπως ακριβώς είναι η ζωή που μας δίνεται οποίος δεν μπορεί να δει έτσι το άθλημα αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να προσφέρει, δεν ήμαστε ούτε πιόνι κανενός ούτε θα γίνουμε οι παίχτες οι αθλητές ήμαστε άνθρωποι που πολύ θα δίναμε και την ζωή μας για μια ισότητα και έναν υγιή ανταγωνισμό … Μην επιτρέπεται να φυλακίζουν τα όνειρα σας και των παιδιών σας μας ανήκει κάθε αύριο .. Ελπίζω πάντα για κάτι καλύτερο και ευχαριστώ τους γνήσιους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στον αθλητισμό και ιδιαίτερα μέσα στο ποδόσφαιρο …Οι άλλοι δεν ανήκετε στον κόσμο μας και είστε φιλοξενούμενοι .. ξέρετε ποιοι είστε!