Ν. Μαρινόπουλος: «Όταν υπάρχουν παίκτες επαγγελματίες που δυσκολεύονται να επανέλθουν, πώς να τα καταφέρει ο ερασιτέχνης;»

Ένα μέρος των αθλητών που επηρεάζει ίσως λιγότερο η “ποδοσφαιρική” καραντίνα είναι οι αθλητές που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία. Ένας από αυτούς ο ποδοσφαιριστής του Παύλου Μελά Νίκος Μαρινόπουλος μας ανέλυσε τα δικά τους πρωτόγνωρα συναισθήματα.

“Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην ανθρώπινη καθημερινότητα. Είναι δύσκολο πράγμα η αδράνεια, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν όρια ακόμα και στην απογευματινή σου έξοδο. Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρξουν αποτελέσματα στη πορεία και τα κρούσματα να μειωθούν. Προσωπικά με επηρεάζει λιγότερο γιατί αυτό το διάστημα είμαι στρατιώτης, οπότε έχω την δικιά μου ρουτίνα του στρατού. Αυτό που με “ρίχνει” περισσότερο είναι η αποχή από το ποδόσφαιρο. Καταρχήν, όταν υπάρχουν παίκτες επαγγελματίες με άλλες υποδομές από τις δικές μας που δυσκολεύονται να επανέλθουν σε ένα καλό επίπεδο, πώς να τα καταφέρει ο ΜΗ επαγγελματίας ,θέλει χρόνο.

Προσωπικά είχα χάσει μισή σεζόν στην Γ εθνική με τον ΑΟ Καρδίας από τραυματισμό, και είχα μείνει πίσω, αν και δεν το συγκρίνω με την ολική απραξία όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ,που είναι τρις χειρότερο για όλο το πρωτάθλημα ,και όχι για έναν παίκτη. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος, ελπίζω να γίνει γιατί μας λείπει το ποδόσφαιρο, όμως με προτεραιότητα την ετοιμότητα και υγεία των ποδοσφαιριστών. Με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και τις οικογένειές τους, και ευελπιστώ, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, επιστροφή σε αυτό που αγαπάμε”