Ν. Σιώμος: Ο ανθρώπος “κλειδί” στις τάξεις της Θύελλας Στανού

Ένας άνθρωπος που θεωρείται “πασπαρτού” και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει δώσει τα πάντα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στην ομάδα του, Θύελλα Στανού, είναι ο Νίκος Σιώμος. 3 χρονια ήταν πρόεδρος, προπονητής τερματοφυλάκων και φέτος ήταν και προπονητής στις ακαδημίες.

Τη χρονιά που μας έρχεται θα είναι προπονητής στην ανδρική ομάδα μαζί με τον Κάνιο Παναγιώτη. Στη διοίκηση της Θύελλας μπήκαν καινούργια άτομα και ο μόνος από την παλιά ειναι ο κ. Σιώμος.

Αυτό ξεκίνησε πριν 3 χρόνια απο όταν δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι για την αγαπημένη τους ομάδα και η Θύελλα πήγαινε για διάλυση. Δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει να υπάρχει η ομάδα του χωριού του και έτσι μαζί με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον έκαναν να μπει στη διοίκηση. Βρέθηκαν και κάποια άλλα παιδιά (όλοι στην ίδια ηλικία, φίλοι του) και ετσι ξεκίνησαν το δύσκολο έργο, έχοντας μάλιστα 9 μονο δελτία ποδοσφαιριστών.

Στην αρχήν όπως ήταν φυσιολογικό ήταν δύσκολα με 9 μόνο δελτία αλλα τα καταφέραν. Τώρα ίσως τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί έχουν μάθει να χειρίζονται τα πράγματα. Από την άλλη όμως έχει δυσκολέψει το θέμα με το οικονομικό της ομάδας λόγω της πανδημίας.

Τα σχέδια της Θυελλας είναι να έχουνε έναν υγιείς σύλλογο με δικα της παιδιά, νεαρά σε ηλικία που να αγαπούν αυτό που κάνουν, να παίζουν γιατί το θέλουν και να ειναι πάντα κοντά στον αθλητισμό. Από εκεί και πέρα ο φετινός στόχος της ομάδας ειναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α1 κατηγορία. Τα δικα του σχέδια μας είπε πως θα ήθελε να αποκτήσει εμπειρίες ως προπονητής και φέτος να πάρω δίπλωμα προπονητικής ώστε να μάθει περισσότερα πράγματα αλλα και να εξασφαλίσει έτσι μια θέση για την ομαδα στην Α1 κατηγορία.

Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου της Θύελλας Στανού:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την σύνθεση του νέου Δ.Σ. και πλέον θέλω να τονίσω ότι η Θύελλα είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις! Το συμβούλιο εμπλουτίστηκε με νέο αίμα και ανθρώπους με πολύ όρεξη! Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε ένα οικογενειακό κλίμα το οποίο να περιβάλλεται από ομοψυχία, αγάπη, πίστη και αφοσίωση στην ομάδα μας! Να τονίσω ότι οι τίτλοι έχουν τυπική σημασία.

Προχωράμε χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς μεγάλα λόγια. Ταπεινά και βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι αξιόλογο και άρτιο. Γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες, θα προσπαθήσουμε όμως για το καλύτερο. Τις επόμενες μέρες θα έρθουν και οι σχετικές ανακοινώσεις όσον αφορά το προπονητικό τιμ, τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές!

Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς»!