Ν. Βασαϊτης “Στο DNA των Ακριτών είναι να πρωταγωνιστούν”

Όταν το 2020 επέστρεφε στην ομάδα της καρδιάς του, τους Ακρίτες Συκεών, δεν υπολόγισε ούτε τις προτάσεις που είχε τόσο από ομάδες σε μεγαλύτερες κατηγορίες όσο και ίσως καλύτερης οικονομικής κλίμακας. Αποφάσισε να επιστρέψει και μαζί με μια παρέα ανθρώπων που αγαπάνε την ομάδα να φτάσουν πάλι ψηλά τους κυανόλευκους. Ο λόγος για τον Νίκο Βασαϊτη ο οποίος στο φετινό πρωτάθλημα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πρωταθλήτριας ομάδας των Συκεών. Με τα γκολ που σημείωσε βοήθησε στο έπακρο στο να επιτευχθεί η άνοδος και ήταν ένας από τους τρεις πρώτους σκόρερ της Α’ κατηγορίας. Ήδη αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως το τηλ του ιδίου έχει χτυπήσει πολλές φορές με τις προτάσεις να δίνουν και να παίρνουν. Στο GoalPress άνοιξε την καρδιά και τα χαρτιά του λέγοντας μας αν εξελίχτηκε η χρονιά έτσι όπως την περίμενε, αν είναι ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση, αν έχει μιλήσει ήδη με τους Ακρ΄τες και πλέκει το εγκώμιο των συμπαικτών του εφόσον χωρίς αυτούς δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

Δώσαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα

Η χρονιά εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε εξ αρχής! Από την αρχή ο στόχος ήταν η άνοδος κάτι που το υλοποιήσαμε διότι το αξίζαμε με το ποδόσφαιρο που παίζαμε! Σίγουρα το κύπελλο ήταν ένας στόχος και αυτός άλλα δώσαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο πρωτάθλημα!

Χωρίς τους συμπαίκτες μου δε θα είχα καταφέρει τίποτα

Από την προσωπική μου απόδοση είμαι ευχαριστημένος άλλα σίγουρα έχω να δώσω πολλά περισσότερα. Χαίρομαι που βοήθησα την ομαδα με κάποια γκολ μου άλλα χωρίς τους συμπαίκτες μου δε θα είχα καταφέρει τίποτα!

Η νέα χρονιά σίγουρα θα είναι γεμάτη προκλήσεις για τους Άκριτες. Eίτε είμαι στους Ακρίτες είτε όχι ο στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί είναι μέσα στο Dna της! Σύντομα θα μιλήσω με τη διοίκηση για το μέλλον μου στην ομαδα. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση! Καλό καλοκαίρι παιδιά!