Νέα αρχή, νέες εμπειρίες στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα

Δημιουργήσαμε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μ. Γ. Σ .Απόλλων Καλαμαριάς με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά.

Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας, με επικεφαλής Τεχνικό Διευθυντή τον Γιάννη Καμπουρίδη και τον Νεόφυτο Ξανθόπουλο που είναι διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος στα θέματα ΕΠΣΜ  δελτίων, γηπέδων κτλ..ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα φιλικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον  με υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις,  χωρίς να ξεχνάμε πως το παιδί-αθλητής είναι ταυτόχρονα και απλά παιδί που έχει ανάγκη να διασκεδάσει, να χαρεί και να κάνει νέους φίλους κάτι που αποτελεί βασική επιδίωξη της Ακαδημίας.

Η επιτυχία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου προκύπτει από την συνύπαρξη και συνεργασία 4 βασικών στοιχείων, απαραίτητων για τη “δημιουργία” ενός ολοκληρωμένου και σωστού αθλητή/ποδοσφαιριστή. Αυτά τα στοιχεία είναι:

  • Παιδί-αθλητής

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Απόλλων άθε παιδί αντιμετωπίζεται ως αθλητής, αλλά πρώτα και κύρια αντιμετωπίζεται ως παιδί με τις ξεχωριστές του ανάγκες. Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από το εξειδικευμένο τεχνικό team της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του παιδιού να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση.

  • Εξειδικευμένοι Προπονητές

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο – την προπόνηση και διαπαιδαγώγηση ανήλικων αθλητών. Έτσι είναι σε θέση να μεταδώσουν στα παιδιά τη φιλοσοφία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου που θέλει κάθε παιδί να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους, να αποκτά ομαδικό πνεύμα και να καταλήγει ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.

  • Υψηλών Προδιαγραφών και Ασφαλή Γήπεδα-Χώροι Άθλησης

Όλα τα γήπεδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καλαμαριάς είναι προδιαγραφών UEFA και σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν ιδανικές συνθήκες άθλησης για τα παιδιά. Επιπλέον όλοι οι χώροι στους οποίους κινούνται τα παιδία (γήπεδα, αποδυτήρια, ιατρείο με μόνιμη παρουσία γιατρού) πληρούν όλες τις προδιαγραφές, όπως αυτές καθορίζονται από την UEFA/ΕΠΟ, ώστε τα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

  • Ενημερωμένοι Γονείς

Στην Ακαδημία πιστεύουμε ότι ο γονέας που θα στηρίξει με απόλυτη επιτυχία το παιδί/αθλητή είναι ο σωστά ενημερωμένος γονέας. Έτσι, εκτός από τις προγραμματισμένες ενημερωτικές συναντήσεις με τους προπονητές που αφορούν την αγωνιστική εικόνα και πρόοδο του παιδιού, καθιερώσαμε και ειδικές συναντήσεις που αφορούν την ενημέρωση/κατάρτιση του ίδιου του γονέα.

Σε αυτές τις συναντήσεις αναδεικνύεται ο πολύ σημαντικός ρόλος του γονέα στην αθλητική ανάπτυξη του παιδιού και παρέχονται συμβουλές για τη στάση/συμπεριφορά που πρέπει να έχει εκείνος προς το παιδί τόσο κατά τη διάρκεια της αθλητικής του δραστηριότητας αλλά και μετά ώστε να το επηρεάζει μόνο θετικά.  

Οι προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται ? φορές την εβδομάδα (από Σεπτέμβριο έως και 30 Ιουνίου). Η Ακαδημία μας συμμετέχει σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα και  τουρνουά της ΕΠΟ/ΠΕΠΣΣ με τους αγώνες να διεξάγονται (κυρίως) Σάββατο ή Κυριακή.

 Χρέη έφορα ανέλαβε η κ. Λίνα Τραμουντάνη που έχει σαν σκοπό να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία της. Ήταν παλιά έφορος στο γυναικείο μπάσκετ του Ηρακλή που το έφτασε Α1.. Συνολικά γίνεται μια επανεκκίνηση της ακαδημίας καθώς έγινε ανακατασκευή στα 2 πλαστικά γήπεδα 5χ5 και 7χ7(τα γήπεδα πίσω από την εστία του κεντρικού γηπέδου), γίνονται επιδιορθώσεις σε όλα τα γήπεδα χόρτου που διαθέτει η ακαδημία. Τα μεγάλα τμήματα της ακαδημίας μπορούν και χρησιμοποιούν και το κεντρικό γήπεδο για προπόνηση κάτι που δίνει άλλη αίγλη στις προπονήσεις

Για αναλυτικότερες πληροφορίες και εγγραφή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μ. Γ. Σ.  Απόλλων Καλαμαριάς καλέστε στους

Γιάννη Καμπουρίδη τηλ 6942637977

Νεόφυτο Ξανθόπουλο τηλ 6949932488

Αθηνά αραβίδου 6945040255

2310 412230 γραμματεία