Νέος Τεχνικός Διευθυντής στον ΑΟ Καρδίας

Η ανακοίνωση του ΑΟ Καρδίας:

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ τον COΑCH Βαγγέλη Αλεξόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στο Σωματείο μας (Ακαδημία Ποδοσφαίρου και Ανδρική Ομάδα).
Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και κάτοχος Διπλώματος Προπονητή Ποδοσφαίρου UEFA A, UEFA YOUTH ELITE A και Φυσικής κατάστασης Ποδοσφαίρου των ΕΠΟ & UEFA. Έχει εκπαιδευτεί στο University Juventus Soccer School του Τορίνο και επίσης σε Performance Analysis in Soccer.
Ως Τεχνικός Διευθυντής εργάστηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Απόλλων Καλαμαριάς και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αχιλλέα Τριανδρίας.
Το 2015 και αφού αγωνίστηκε στην Ομάδα μας ως ποδοσφαιριστής από το 2011 (Πρωταθλητής Β και Α Ε.Π.Σ. Μακεδονίας), με πρόταση του τότε Τεχνικού Διευθυντή Φώτη Αλεξίου, αναλαμβάνει ως HEAD COACH (Πρώτος Προπονητής) στην Ανδρική μας Ομάδα, την οδηγεί στην ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική το 2016 και την καθοδηγεί και την σεζόν 2016-2017 (Γ΄ Εθνική κατηγορία)
Το καλοκαίρι του 2017 επιλέχθηκε από την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ως μέλος του Προπονητικού Επιτελείου για τα Τμήματα Υποδομών του στις παρακάτω κατηγορίες:
2018 (U14)
2019 (U15 ΠρωταθλητήςSuper)
league)
2020 (U17 Πρωταθλητής Superleague)
2021 (U19 Πρωταθλητής Superleague) στην οποία και συνεχίζει.
Ως Προπονητής Υποδομών εργάστηκε επίσης στις Ακαδημίες Α.Ο. Πρωτέας, Juventus Soccer School, Shooters Academy, Κολέγιο Ανατόλια.
Σύντομα ως Τεχνικός Διευθυντής θα επιλέξει και το προπονητικό επιτελείο της Ανδρικής μας Ομάδας.
Του Ευχόμαστε Υγεία και Επιτυχίες!”