Ο άνθρωπος που αλλάζει τον Ιωνικό

Ο παράγοντας και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Παντελής Γιανταμίδης μίλησε στο Goalpress αναλύοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο:

“Θέλω να σταθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι τον τελευταίο 1.5 χρόνο,περνάμε όλοι μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην καθημερινότητα μας και ειδικά όσοι ζουν μέσα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που εχουν συνηθίσει τόσα χρόνια με αυτήν την ενασχόληση δυσκολεύονται παρά πολύ μακριά από τα γήπεδα. Ένας από αυτούς είμαι Και εγώ.

Η κατάσταση αυτή έχει δυσκολέψει παρά πολύ τον αγώνα και τον κόπο πολλών χρόνων για όσους συμβάλουν στον ερασιτεχνισμό. Ήδη διαβάζω για ομάδες που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια ότι δυσκολεύονται παρά πολύ να σχηματίσουν διοικήσεις. Σαν Παντελής Γιανταμίδης εύχομαι να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβρη ομαλά και να μην γίνει ξανά κάτι για να μας ξανακλείσουν..έχω μεγαλώσει στα Διαβατά και τον ιωνικό και τα τελευταία χρόνια μου έχει δώσει την δυνατότητα ο πρόεδρος Πασπαλας Γιώργος να βοηθήσω όσο μπορώ την ακαδημία του συλλόγου και την αντρική ομάδα. Από την αρχή της ασχολίας μας με την ομάδα έχουμε θέσει κάποιους στόχους,δυστυχώς η μεγάλη αποχή δεν μας επέτρεψε να τους υλοποιήσουμε. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι η αλλαγή φιλοσοφίας κυρίως και η στρατηγική μας να στραφούμε τόσο πολύ στις υποδομές μας και η επένδυση που κάνουμε σαυτον τον τομέα μας έχει φέρει σε εβα επίπεδο που ο Ιωνικός δεν ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας μας που τυχαίνει να είναι και υπεύθυνος ακαδημιών έχουμε ως βασικό στόχο να μεγαλώσουμε όσο μπορούμε την ομάδα μας σε πολύ σημαντικούς τομείς,όπως οι συνθήκες λειτουργίας μας, όπως οι εγκαταστάσεις μας που σε άψογη συνεργασία με τον δήμο βαδίζουμε εκεί που πρέπει και επίσης στην στήριξη των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας και των γύρω περιοχών. Θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που στηρίζεται κυρίως στα δικά της παιδιά και στην πλαισίωση από λίγους έμπειρους αλλά κυρίως καλούς χαρακτήρες που θα καταφέρουν να τραβήξουν τα νεαρότερα παιδιά, για αυτό και οι περσινές μας μεταγραφές ήταν όλες μετρημένες και ελεγχόμενες, χωρίς να μπούμε σε πλειστηριασμούς και χωρίς να χάσουμε το νόημα του ερασιτεχνικού.

Για τη νέα χρόνια στόχος είναι να μην χάσουμε ούτε έναν ποδοσφαιριστή από τον περσινό μας σχεδιασμό και να προωθηθούν 4 παιδιά της Ακαδημίας μας στην αντρική ομάδα. Αν υπάρχει και δυνατότητα για 1-2 μεταγραφές Καλώς έρχοντων των πραγμάτων θα ενισχύσουμε την ομάδα μας εκεί που χρειάζεται. Για όλα αυτά που αναφέρω θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απτήν καρδιά μου κάποιους ανθρώπους-παράγοντες που είναι κομβικοί.

Στην προσπάθεια που κάνει ο Ιωνικός,αρχικά τον πρόεδρο της ομάδας που είναι εκεί για όλα ,τον δήμο μας για την μεγάλη συνεισφορά του,τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους , τις τοπικές επιχειρήσεις που σαυτες τις δύσκολες στιγμές είναι δίπλα μας,τα ελληνικά πετρέλαια και πολλούς άλλους..κλείνοντας θέλω να τονίσω πως είναι τιμή μου να αντιπροσωπεύω τον ιωνικό καθώς είμαι πολύ δεμένος από μικρό παιδί με την Ομάδα και Γιαυτο ευχαριστώ τον πρόεδρο Πασπαλα Γιώργο για την ευκαιρία και πως όσο καιρό θα βρίσκεται στον ιωνικό ο χαλιλαι εμιλιανο τόσο στην ακαδημία όσο και στην αντρική ομάδα θα είμαι δίπλα του σε ολα.

Στόχος μας να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων με την ομάδα-οικογένεια που θέλουμε να δημιουργήσουμε αλλά καί να πρωταγωνιστήσουμε όχι κυρίως αγωνίστικα αλλά σε τομείς που οι περισσότεροι αδιαφορούν..

Εύχομαι υγεία σε όλους και μακριά από τραυματισμούς !! Καλή αντάμωση”