Οι Ύλτεξ Λύκοι είναι εδώ, ο Σιδερίδης σε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης

Μπορεί οι Ύλτεξ Λύκοι να  είχαν χρόνια να κάνουνε την εμφάνιση τους στα πρωταθλήματα ωστόσο η νέα διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την… αναδόμηση της ομάδας.

Έχοντας ως στόχο την μαζική συσπείρωση και την διατήρηση του «ονόματος» της, οι άνθρωποι της ομάδας “τρέχουν” το σχεδιασμό έχοντας ως στόχο να ενσωματώσουν στον σύλλογο αρκετούς ποδοσφαιριστές εκείνους που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του κάθε προπονητή

Συν τοις άλλοις, το σημαντικό είναι ότι στο νέο Δ.Σ. των Λύκων έχουν μπει νέα πρόσωπα που έχουν όρεξη να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα.

Στο Goalpress μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σιδερίδης

Πώς πήρατε την απόφαση να «αναβιώσετε» ένα ιστορικό όνομα και να δημιουργήσετε ένα σωματείο που έχει έμπνευση και πρότυπο τους παλιούς Λύκους?

Είμαστε άτομα που αγαπάμε και ζούμε για το ποδόσφαιρο, έχοντας ασχοληθεί με αυτό πιο νέοι και πλέον κάποιοι από εμάς επαγγελματικά. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας. Από μικροί μάθαμε για τους ιστορικούς Λύκους και το γεγονός πως δεν υπήρχαν προφανώς και μας στενοχωρούσε. Μιλώντας με ανθρώπους της τότε ομάδας που τη συντέλεσαν διοικητικά, προπονητικά αλλά και ως ποδοσφαιριστές, πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα νέο σωματείο προς τιμήν αυτής της ιστορικής ομάδας.

Πόσα άτομα είναι αυτήν την στιγμή που απαρτίζουν όλη αυτήν την ιδέα και υπό ποία θέση

Είμαστε 5 νεαρά παιδιά, ηλικίας από 19 έως 23 χρονών. Είμαι ο Γιώργος Σιδεριδης και μαζί μου είναι ο Ηλίας Θουλιωτης, ο Σταύρος Ινταχοσα, ο Νικόλας Τσακαλίδης και ο Βασίλης Μανωλάκης. Οι θέσεις μας είναι τυπικές, μπορεί εγώ να έχω τη θέση του προέδρου αλλά στην ομάδα μας, είμαστε όλοι πρόεδροι. Προφανώς και κάποιος δουλεύει περισσότερο με κάτι άλλο, έχουν χωριστεί οι αρμοδιότητες, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια που αγαπάει αυτό που κάνει. Η λειτουργία της ομάδας παρόλα αυτά γίνεται με πλήρη επαγγελματισμό, όταν συζητάμε για την ομάδα είμαστε συνεργάτες αλλά λειτουργούμε με γνώμονα την αδελφική σχέση που έχουμε μεταξύ μας

Τι στόχους θα έχει αυτή η ομάδα? Θα δημιουργήσει μελλοντικά ακαδημίες ή είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο?

Η ομάδα έχει ως στόχο το να πρωταγωνιστήσει σε κάθε επίπεδο στο οποίο θα βρεθεί, δεν έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μας κάνει χαρούμενους, αλλά θα ήταν ψέματα να σας πω πως δεν έχουμε στόχους, έχουμε και μάλιστα μακροχρόνιους στους οποίους χτίζουμε μέρα με τη μέρα. Το θέμα των τμημάτων υποδομής είναι στα πλάνα μας αλλά όχι από τώρα. Η ομάδα μας θέλει να αναπτύξει δίκτυο ακαδημιών σε πολλά μέρη του κόσμου και έχουμε ήδη επικοινωνία με ανθρώπους από πολλές ομάδες, έχοντας και καλές σχέσεις μαζί τους λόγω της ενασχόλησης μας με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά όπως σας είπα, αλλά αυτά θα γίνουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Υπάρχουν ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να γίνουν μέλη αυτής της νέας αρχής?

Λαμβάνουμε αμέτρητα μηνύματα από κόσμο που θέλει να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και μας χαροποιεί αφάνταστα αυτό. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ταράξουν τα νερά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όταν ανακοινωθούν. Μας κολακεύει επίσης το γεγονός πως του εμπνέει η προσπάθεια μας και θέλουν να έρθουν λόγω της νέας αύρας που θέλουμε να φέρουμε όντας μικροί σε ηλικία. Αφού τελειώσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες θα μάθετε πολλά περισσότερα.

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο και τι πρέπει να περιμένουν από αυτό το εγχείρημα?

Τη στήριξη που λαμβάνουμε καθημερινά από τον κόσμο, δεν μπορούσαμε ποτέ να τη φανταστούμε και πιστεύω ότι θα υπάρξει ακόμα περισσότερη με το που το πρότζεκτ μας γίνει ακόμα πιο γνωστό σε όλη τη χώρα. Έχουμε φιλοδοξίες και δε μπορώ να σας το κρύψω αλλά αυτές οι φιλοδοξίες δεν είναι απλά όνειρα, είναι στόχοι που θα τους υλοποιήσουμε. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος τη στηρίζει χωρίς καν να έχει βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καν να έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της, είναι πως οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι θα είναι μια οικογένεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προβάλλοντας και προωθώντας την αγάπη για τον αθλητισμό μέσω της ομάδας μας. Θέλω να τους υποσχεθώ πως η ομάδα μας, η οικογένεια μας θα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να γίνει μέλος της με οποιονδήποτε τρόπο. Το ποδόσφαιρο έχει αγάπη από νέο αίμα και θέλουμε όσο τίποτα να δείξουμε πως αυτό το νέο αίμα μπορεί να πραγματοποιήσει όμορφα πράγματα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου