Όλα θα κριθούν στον “τελικό” με Προοδευτική για Άγιο Αντώνιο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ      3

ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ 0

Την τύχη στα χέρια του ή καλύτερα στα πόδια του κρατάει ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου. Η ομάδα του Κυριάκου Μπιμπισίδη νίκησε σε 3-0 μπέσα στο γήπεδο της την ΑΕ Φαλήρου και περιμένει την τρίτη αγωνιστική των play  off μέσα στην έδρα της την Προοδευτική. Με ισοπαλία ή νίκη τερματίζει πρώτη. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος αλλά τον δυσκόλεψε αρκετά το Φάληρο. Μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ ο Σπανός σκορ το οποίο έμεινε μέχρι και το 45’.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα από το 65’ μετά από αποβολή του Τσιόγκα και από κει πέρα προσπάθησαν να καλύψουν χώρους αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο 87’ και στο 90’

Διαιτητής: Γιαννακός (Χατζηβασιλείου, Μαδίτσης).

Σκόρερ:  Σπανός (3’),  Κούκλης (87’), Μουσαλάρι (90’).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Βλαχούδης, Στεφανίδης (71 Σαχίνης), Παρασκευόπουλος, Φλώρος Γ, Χαριοπολίτης (79’ Μουσαλάρι),  Τοκατλίδης, Ελέζι,  Κούκλης (88’ Ζηγκιρίδης), Βαρλάμης (54’ Χατζόπουλος),Φλώρος Ι,  Σπανός.

ΑΕΦ: Αναστασιάδης, Σταμπουλής,    Ερμής (84’ Σπάσιτς), Παρούσης, Τσιόγκας, Χασιώτης, Σπανόπουλος (76’ Ζωγράφος), Σάκκας, Παπαρίζος, Ρέππας Ν. (78’ Ρέππας Δ.),  Θεοδωράκης (71’ Κρητσιώτης).