Π.Α.Ε Ακρίτες Συκεών “Απαντάμε για 1η φορά δημόσια στις ασυναρτησίες που διαβάσαμε”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα τέσσερα χρόνια η 15μελης διοίκηση των Ακριτών Συκεών δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση, ούτε έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να παίξει δημόσια το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Μετά την πεντακάθαρη νίκη μας επί μίας από τις καλύτερες αγωνιστικά ομάδες του ομίλου μας, της Νίκης Ευκαρπίας, εντός των τεσσάρων γραμμών, έκπληκτοι διαβάσαμε πως πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη γιατί η παρουσία της αστυνομίας προσέβαλλε την διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας.

Για να τελειώνουμε με τις ασυναρτησίες, έγινε σαφές την ίδια στιγμή ότι ουδέποτε μέλος του ΔΣ των Ακριτών «προσκάλεσε» την αστυνομία. Η αστυνομία προσήλθε έπειτα από τηλεφώνημα φιλάθλου, προφανώς επειδή έκρινε ότι αυτό ήταν σωστό με αυτά που παρακολουθούσε.

Βλέποντας, λοιπόν, τον προπηλακισμό του προέδρου μας από «εύσωμους» κυρίους, έναν προπονητή που αντί να λειτουργεί σαν πυροσβέστης ήταν ο πρώτος που δυναμίτιζε το κλίμα, και στα δύο φετινά ματς, μερίδα παικτών να κλωτσάνε στον πάγκο παίκτη μας και απειλές ενόψει του επόμενου αγώνα των πλέι οφ, ζητάμε συγνώμη που ένας φίλαθλός μας φοβήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, παρότι η φιλοξενία ήταν «ευρωπαϊκών προδιαγραφών».

Στο ποδοσφαιρικό σκέλος: Πόσο ποδοσφαιρικό και ευρωπαϊκό είναι να προσπαθείς να σκοράρεις, ενώ οι αντίπαλοι πανηγυρίζουν στο άλλο μισό του γηπέδου; Πόσο ποδοσφαιρικό και ευρωπαϊκό είναι ο παίκτης του πάγκου που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αυθόρμητα και χαμογελώντας με αυτή την εξέλιξη, να δέχεται σωματική και λεκτική επίθεση από τους αντιπάλους, ακόμη και μετά την λήξη του αγώνα; Αν εσείς θεωρείται ότι όλα τα παραπάνω συνιστούν «ευρωπαϊκές προδιαγραφές», τότε χαιρόμαστε που έχουμε μείνει πολλά χρόνια πίσω…

Μπορεί να είμαστε μία νέα διοίκηση, αλλά δεν είμαστε νέοι στο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και την ομάδα μας για την εμφάνιση, την συμπεριφορά, και την αντίδραση μετά που έμεινε πίσω στο σκορ.

Τέλος, οφείλουμε να ζητήσουμε ένα συγνώμη από τους φιλάθλους μας για όλα όσα έζησαν, αλλά και να τους ευχαριστήσουμε για την συνεχή υποστήριξη τους.

Η διοίκηση