Π. Δημητριάδης “Στόχος της Νεάπολης είναι να μπει στην πεντάδα έτσι ώστε να ανταμειφτούν τα παιδιά μας”

Σε μια θέση που με μια νίκη και τον ανάλογο συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να διεκδικήσει τα play off και με μια ήττα μπορεί να βρεθεί στην δύσκολη θέση να διεκδικήσει την παραμονή τoυ στην Α’ βρίσκεται αυτήν την στιγμή ο ΑΣ Νεάπολης. Αυτήν την εβδομάδα οι ασπρόμαυροι θα πάρουν τρεις «ξεκούραστους» βαθμούς απέναντι στον Απόλλων Ζακλβερίου ενώ θα προετοιμαστούν για το επόμενο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Φιλύρου.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τον στόχο της Νεάπολης στο πρωτάθλημα μίλησε στο  goalpress ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Δημητριάδης.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος για αυτό και αποφασίσαμε να αλλάξουμε όλη την δομή της ομάδας και να εμπιστευτούμε τους δικούς μας μικρούς οι οποίοι ξεκίνησαν με την κ17 της ομάδας και κατάφεραν με την παρουσία τους στις προπονήσεις και στους αγώνες που έπαιξαν να κερδίσουν φανέλα βασικού με συνέπεια να απομακρυνθούν αρκετοί μεγάλοι και να παίζουν αυτοί !

Σίγουρα υπήρξαν 4-5 παιχνίδια που χάθηκαν στα τελευταία λεπτά είτε ισοφαριστήκαμε τα οποία αν τα είχαμε κερδίσει ίσως να διεκδικούσαμε ακόμα και την τρίτη θέση τα οποία χάθηκαν κυρίως λόγω απειρίας των παιδιών.!Ο στόχος είναι να μπούμε στην πεντάδα και ελπίζω να τα καταφέρουμε για να ανταμειφτούν τα δικά μας παιδιά.»