Π. Μηλιώτης “Στο Μεσημέρι δεν υπάρχουν αυταπάτες,θα παλέψουμε και αν δείξουμε καλό πρόσωπο η επιτυχία είναι δεδομένη”

Σε μια κρίσιμη καμπή βρίσκεται αυτήν την στιγμή το πρωτάθλημα για τις περισσότερες ομάδες εφόσον ελάχιστες είναι αυτές που έχουν πετύχει τους στόχους που έχουν θέσει. Για την Νίκη Μεσημερίου δεν ισχύει κάτι τέτοιο (να έχει πετύχει δηλαδή τον στόχο της) εφόσον αυτήν την στιγμή είναι σε τέτοιο σημείο που με μια νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να βρεθεί στα play off αλλά και με μια ήττα μπορεί να βρεθεί να αγωνιστεί στα play out. Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΟ Μαλακοπής η ομάδα του Τάσου Μιχαηλίδη πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ελπίζει για τα play off.

O ποδοσφαιριστής της ομάδας Παύλος  Μηλιώτης ανοίγοντας τα «χαρτιά» του για την φετινή χρονιά είπε στο  goalpress

«Νοιώθω μεγάλη ευχαρίστηση που φέτος βρίσκομαι σε μια ομάδα με σωστή ιδεολογία και οργάνωση και μέσα από αυτά μπορούμε να κρατάμε τον πήχη ψηλά και ομαδικά αλλά και ατομικά ο καθένας μας.

Αν και η ομάδα μας πέρασε μια κακή περίοδο στις αρχές του δεύτερου γύρου με ατυχείς συγκυρίες και αποτελέσματα νομίζω ότι στα δύο τελευταία μας παιχνίδια μαζεύοντας τους τέσσερις πολύτιμους αυτούς βαθμούς με ομάδες πολύ ικανές δείξαμε ότι θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις του πρώτου γύρου και για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σίγουρα θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε υψηλότερα αν κερδίζαμε κάποια παιχνίδια που ίσως τα αξίζαμε περισσότερο αλλά καλώς ή κακώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά επικρατεί ένα πολύ αγαπημένο και εξαίρετο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και αυτό μας κρατάει δυνατούς σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε το κάθε μας παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο, και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σ αυτό και πουθενά άλλου. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, υπάρχει μεγάλη πίστη μεταξύ μας και όσο υπάρχει πλήρης συγκέντρωση τότε θα υπάρχει και αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την συνέχεια….το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, δεν υπάρχουν αυταπάτες περί αυτού ειδικά σε έναν όμιλο όπου θεωρείται ο πιο ανταγωνιστικός της κατηγορίας. Τα περιθώρια στενεύουν, οι αγώνες λιγοστεύουν και από δω και έπειτα θα φανεί ποιές ομάδες το θέλουν πραγματικά περισσότερο, είτε αυτές βρίσκονται στις πρώτες θέσεις είτε χαμηλότερα.

Θέλω να ευχηθώ προς όλους καλή επιτυχία για την συνέχεια. Εμείς δεν θα παρασυρθούμε από βαθμολογικούς στόχους μέχρι το τέλος, όπως είπα και πριν κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο και αν η ομάδα βγάζει την πραγματική της εικόνα μέσα στο γήπεδο τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.»