Π. Σακκόγλου “Στόχος του Ελευθεριακού είναι να επιστρέψει εκεί που ανήκει”

Άλλη μία νίκη, την τέταρτη συνολικά και τρίτη μέσα στην έδρα του, σημείωσε ο Ελευθεριακός ο οποίος επικράτησε άνετα με 6-0 επί της Ηλιούπολης. Πολύτιμη ήταν η συμβολή σε αυτό του επιθετικού της ομάδας Παναγιώτη Σακκόγλου ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Μιλ΄ώντας στο goalpress είπε

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα του Ελευθεριακού

Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα μιας και είμαστε ακόμα αήττητοι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο πάντα την νίκη. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ όλα με καλούς χαρακτήρες. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα του Ελευθεριακού τόσο από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή όσο και από την διοίκηση έτσι ώστε ο Ελευθεριακός να επιστρέψει ξανά στην Α1 κατηγορία, εκεί δηλαδή που ανήκει!

Όσον αφορά εμένα προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό

Για την συνέχεια είμαστε πολύ αισιόδοξοι και πιστεύω ότι στο τέλος την χρονιάς θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Τώρα όσον αφορά εμένα προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό μέσα και έξω από το γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!