ΠΑΟ Διοικητηρίου: Άμεση επάνοδος για το ιστορικό σωματείο

Οι στόχοι του συλλόγου από την αρχή είχαν σαν προτεραιότητα την χρησιμοποίηση παιδιών απ’την Ακαδημία σε συνδυασμό με λίγους πιο έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται χρόνια στην ομάδα η έχουν παίξει παλιότερα έτσι ώστε να βοηθούν αυτά τα νέα παιδιά.

Στόχος  ήταν το καλό και σύγχρονο ποδόσφαιρο και η συνεχής εξέλιξη της ομάδας. Ο λόγος γίνεται για τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος ο ΠΑΟ Διοικητηρίου  και οι οποίοι εκπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και συνδυάστηκαν μάλιστα με μια άνοδο. Όσο περνούσε ο καιρός η βελτίωση της ομάδας ήταν εμφανής αφού πέρα απτά αποτελέσματα η ομάδα ήταν  κυρίαρχη στα παιχνίδια και κέρδιζε  το σεβασμό των αντιπάλων.

Δείγμα της δουλειάς που γίνεται είναι ότι ήδη φέτος ο Στέλιος Νίτσιος γεννημένος το 2002 στην πρώτη του Χρόνια σαν βασικός στο αντρικό και με μόλις 10 παιχνίδια πήρε μεταγραφή στον Αγροτικό Αστέρα ενώ σαν Ακαδημία η ομάδα κάθε χρόνο πάει στο εξωτερικό.

Μέχρι και το πρόωρο τέλος του πρωταθλήματος έχουν πάρει μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής 1γεννημενος το 2005 8 γεννημένοι το 2004 και 6 γεννημένοι το 2003. Κάποιοι έχουν παίξει λίγα λεπτά και κάποιοι.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε κάποια ονόματα νεαρών παικτών που πρωταγωνίστησαν στην ομάδα 2004 γεννημένοι είναι ο Ακτσελής και ο Ιστίκογλου…2003 είναι ο Φεσατίδης,  ο Τοσουνιάν και ο Πατερίτσας Δημήτρης και ο Πατερίτσας Στέφανος. Ακόμα  δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούν έστω λίγα λεπτά και να πάρουν την εμπειρία του ανδρικού ακόμα 8 παιδιά γεννημένα 2004 και ένας 2005.

Τέλος ο ΠΑΟ Διοικητηρίου αφιερώνει την άνοδο στον Παναγιώτη Μηλιωρίτσα τον γνωστό ως «μπόμπο» του ΠΑΟΔ που έχασε τη ζωή του φέτος ξαφνικά…αγαπούσε πολύ την ομάδα.

Η φωτογραφία του εξώφυλλου είναι από τα erasitexnika.gr