ΠΑΟ Κουφαλίων: “Σε μια δύσκολη λόγω covid εποχής δυστυχώς η διαιτησία δεν στέκεται στο ύψος της”

Η ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου:

“Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κουφαλίων κατά την τακτική συνεδρίαση την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, συζήτησε εκτός ημερήσιας διάταξης τα διαδραματισθέντα στον αγώνα πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής μεταξύ ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ – Π.Α.Ο.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 25/10/2020 στο Γήπεδο Αγκαθίας Ημαθίας και αποφάσισε να εκδώσει την παρακάτω διαμαρτυρία:

• Σε αυτήν την δύσκολη εποχή της πανδημίας Covid-19 που περνάμε, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι βάζουμε «πλάτη» στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Δυστυχώς όμως η «διαιτησία» δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και για μια ακόμα Κυριακή υπήρξαν οι «αρνητικοί πρωταγωνιστές».

Βιώματα και συμπεριφορές σαν τις χθεσινές δεν μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε!! Ευτυχώς που το video του παραπάνω αγώνα είναι «αδιάψευστος μάρτυρας»!!

• Ας αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι, γιατί τα ανθρώπινα λάθη τα αναγνωρίζουμε όλοι μας!!! • Ευχαριστούμε το σωματείο «ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ» για την φιλοξενία και τους υποσχόμαστε ανάλογη και καλύτερη στον δεύτερο γύρο!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΗΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”