«Παρέα» γα 12η φορά στην Α1 Λητή και Μπαμπάτσικος, 20 χρόνια «υπερασπίζει» τα γκολπόστ των πράσινων

Είναι ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής όχι μόνο της ομάδας του αλλά και πολλών αντιπάλων της εφόσον από τα 20 από τα συνολικά 22 χρόνια ενεργού δράσης (τα τελευταία 16 συνεχόμενα) αγωνίζεται εκεί. Μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές της Λητής στην άνοδο- συμμετοχή στην Α1. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού Λητής Θωμά Μπαμπάτσικο ο οποίος τόσο αυτός όσο και η ομάδα του βρίσκονται πλέον στην Α1..

Μιλώντας στο Goalpress μας είπε

Δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει

Στο 1ο ημίχρονο κ συγκεκριμένα στο πρώτο 10λεπτο ο αντίπαλος μπήκε δυνατά πιέζοντας κ σε 2-3 φάσεις κινδυνέψαμε να μείνουμε νωρίς πίσω στο σκορ,αλλά από εκεί και μετά και ειδικά στο 2ο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας,δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει ιδιαίτερα κ κάναμε τα δύο γκολ.σίγουρα δεν ήταν εύκολο απόγευμα και ειδικά με μια τόσο καλή ομάδα. Ακόμα και στο 2-0 έπρεπε να προσέχουμε και να έχουμε το ίδιο πάθος.

Θέματα συνεργασίας και ανανεώσεων εγώ προσωπικά με την Λητή δεν έχω

Θεωρώ ισάξιες τις ομάδες και απλά νίκησε αυτή που το ήθελε περισσότερο και έπαιξε με περισσότερο πάθος για την άνοδο και για την προσωπική μου απόδοση και για όλων των παιδιών είμαι υπερευχαριστημένος. Το θέλαμε πολύ και έγινε. Θέματα συνεργασίας και ανανεώσεων εγώ προσωπικά με την Λητή δεν έχω .Άλλωστε το δείχνουν τα σχεδόν 20 χρόνια (τα τελευταία 16 συνεχόμενα),που βρίσκομαι εκεί