Παύλος Μελάς: μιλάμε για καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος

Ανακοίνωση ΑΟ Παύλου Μελά για την διαιτησία στο παιχνίδι με την ΑΕ Ευόσμου.

Από την αρχή της χρονιάς κύριοι της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΜ δείξαμε ανοχή στον όποιο διαιτητή μας στέλνατε και στα όποια λάθη μπορεί να έκανε και αδικούσε το σωματείο μας είτε κερδίζαμε είτε χάναμε.

Είμαστε καλόπιστοι και δεχόμαστε το πρόβλημα ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πολλοί έμπειροι διαιτητές και είπαμε σαν Διοίκηση να στηρίξουμε την προσπάθειά σας.

Όμως μετά το χθεσινή καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος (δεν λέμε ότι έχει δόλο) του χθεσινού αγώνα από έναν έμπειρο διαιτητή του μεγέθους του κ Αγγελάκη ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι στα παιχνίδια μας, όλα από την αρχή της χρονιάς, όπως και κάθε χρόνο υπάρχει η κάμερα της ORASIS TV του κ Χάνου και μπορούμε να δούμε ξανά και ξανά όλες τις φάσεις όπως και όλος ο κόσμος.

Έτσι και χθές δεν βγάλαμε εν βρασμώ ανακοίνωση μα περιμέναμε το βίντεο να δούμε τις φάσεις και μετά να διαμαρτυρηθούμε για να είμαστε σίγουροι. Σας παραθέτουμε τις φάσεις αλλοίωσης του αποτελέσματος, φυσικά υπάρχει και το βίντεο. Πρώτη φάση είναι το ανύπαρκτο φάουλ που δίνει ο διαιτητής από το οποίο έρχεται η ισοφάριση σε 1-1. Δεύτερη φάση αλλοίωσης αποτελέσματος το καθαρό χέρι που κάνει ο αντίπαλος σε σουτ παίκτη μας και δεν δίνει το πεντακάθαρο πέναλντι ο κ Αγγελάκης. Παρόλο που την φάση αυτή την συζητήσαμε πολύ στα αποδυτήρια ο διαιτητής αναφέρει ότι η μπάλα σταμάτησε σε χέρι στήριξης πράγμα που δεν συμβαίνει όπως το βλέπουμε στο βίντεο. Το σκορ εκείνη την ώρα είναι 2 – 1 υπέρ της ομάδος μας. Τρίτη φάση η ανατροπή του Αβραμίδη από το νούμερο 5 της ΑΕ Ευόσμου στο ύψος της μικρής περιοχής ο κ Αγγελάκης δείχνει πάλι παίζετε. Το σκορ εκείνη την στιγμή είναι 2 – 3.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να βρίσουμε και να φωνάξουμε, ούτε να μας θεωρήσετε γραφικούς. Αλλά κύριοι της επιτροπής διαιτησίας στα επόμενα παιχνίδια ντέρμπι που έρχονται και θα κρίνουν θέσεις στην βαθμολογία και πρόκριση στον θεσμό του κυπέλλου ενημερώστε τους διαιτητές που θα στείλετε στα παιχνίδια μας ούτε να σκεφτούν να μας αδικήσουν! Ούτε κατά λάθος! Γιατί τότε θα ξεχάσουμε το ευγενικό μας προφίλ. Θέλουμε το 50-50. Δεν ανεχόμαστε άλλα “λάθη” με δικαιολογίες της πλάκας. Ως εδώ πλέον!

Από εδώ και πέρα είστε υπεύθυνοι και μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε!