“Πέταξε” ψηλά ο Αετός της Δόξας Αδένδρου

Η επανεμφάνιση της Δόξας Αδένδρου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας μετά από κάποια χρόνια απουσίας σημαδεύτηκε με την άνοδο στην Β κατηγορία.

Ως δευτεραθλήτρια στον πρώτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας έχοντας τερματίσει στο πρωτάθλημα μαζί με την Δάφνη Ακροπόταμου αλλά έχοντας ηττηθεί στο μεταξύ τούς παιχνίδι κέρδισε το ένα από τα μαγικά χαρτάκια και ανήλθε στην επόμενη κατηγορία.

H απόφαση της ΕΠΟ, για την επικύρωση των βαθμολογιών του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας, αλλά και ΟΛΩΝ των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, έτσι όπως ήταν την ημέρα της διακοπής τους (1/3) λόγω του κορωνοϊού βρήκε την Δόξα ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την αγωνιστική δράση, η Δόξα Άδενδρου ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο!!! Βασιζόμενη μόνο στα παιδιά του Άδενδρου, βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του α’ ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, την ημέρα της διακοπής λόγω του κορωνοϊού.

Έχοντας αγωνιστεί σε 17 επίσημα (15 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο) παιχνίδια, με απολογισμό 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες (38-18) γέμισε με αισιοδοξία τους πάντες στο Άδενδρο, αφού το καλοκαίρι η Δόξα δεν είχε ούτε ένα (1) δελτίο, ενώ τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά, έπαιξαν για πρώτη φορά στην ζωή τους (!!!) σε κανονικό πρωτάθλημα και αρίστευσαν.