Σ. Κρεμέζης: «Πρέπει να καταλάβουν οι ειδικοί ότι μιλάμε πλέον για θέματα επιβίωσης»

Ο προπονητής των Μικτών της ΕΠΣ Μακεδονίας Στέφανος Κρεμέζης μας παρουσιάζει μέσα από τα δικά του μάτια την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Πως αισθάνεσαι για αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι;
——— Μετά από τόσο καιρό που είμαστε σε αυτή την κατάσταση πλέον έχει γίνει ρουτίνα. Το θετικό από όλη αυτή την κατάσταση είναι ότι ο καθένας από εμάς έχει περισσότερο χρόνο για να τον αξιοποιήσει όπως πιστεύει δημιουργικά για τον εαυτό του.
Όσων αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από όλους τους ανθρώπους που ασχολούμαστε με αυτό και με τους ανθρώπους που ασχολούνται γενικά με τον αθλητισμό. Κάντε μια βόλτα στα σχολεία που άνοιξαν και δείτε τι γίνετε εκεί στα διαλείμματα και αν τα παιδιά (γιατί μιλάμε για παιδιά δημοτικού) μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει τήρηση των μέτρων. Ποιος ο λόγος να είναι κλειστές οι ακαδημίες όταν εκεί όλα είναι ελεγχόμενα και τα παιδιά για μια ώρα που θα είναι στο γήπεδο θα παίξουν και θα περάσουν καλά με τους φίλους τους πάντα τηρώντας τα μέτρα;
Πρέπει να ζυγίζουμε τα πράγματα και να παίρνουμε τις αποφάσεις. Δεν είμαστε παιχνίδι. Είμαστε άνθρωποι που περιμένουμε από τους αρμόδιους να επαναλειτουργήσουν τα πράγματα.

Τι πιστεύεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώσεων; Θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί;
——— Από την φύση μου είμαι αισιόδοξος γενικά. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση. Το δικό μας πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει 1 Φεβρουαρίου. Οι αποφάσεις των ειδικών θα μας δείξουν που πατάμε. Αν δεν ανοίξουν οι ακαδημίες δεν μπορούν να γίνουν και τα δικά μας πρωταθλήματα.

Μια ευχή για την καινούργια χρόνια;
——— Δεν μπορεί να είναι άλλη από την επιστροφή στην κανονικότητα.
Και θα ήθελα να παρακαλέσω να δωθεί το πράσινο φως στις ομάδες της football league και στη συνέχεια και της γ εθνικής για αρχή να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Οι άνθρωποι έχουν καταθέσει πρωτόκολλα τα οποία θα ακολουθούν πίστα όπως έχουν διαβεβαιώσει. Πρέπει να καταλάβουν οι ειδικοί ότι μιλάμε πλέον για θέματα επιβίωσης αυτών των ανθρώπων. Πρέπει πλέον να καταλάβουν ότι εκτός από τον ιό υπάρχουν και αλλά σοβαρά θέματα τα οποία επηρεάζουν την υγεία των ανθρώπων!