Σ. Πουνερίδης “Πλέον οι περισσότεροι αθλητές βρισκόμαστε σε όχι και τόσο καλή ως και κακή σωματική κατάσταση”

Η κατάσταση τόσο στην ίδια μας την κοινωνία όσο φυσικά και στο ποδόσφαιρο ταλανίζει εδώ και περίπου έναν χρόνο πλέον την χώρα μας. Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ελπίδας Σωκράτης Πουνερίδης μας είπε σχετικά

Στο κομμάτι του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου τα πράγματα δεν πάνε καλά”

Η κατάσταση που ζούμε είναι πρωτόγνωρη για όλους. Οικογένειες χάσανε τους ανθρώπους τους, άνθρωποι χάσανε τις δουλειές τους. Σίγουρα έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας αλλά και την ψυχολογία του καθενός. Στο κομμάτι του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πλέον οι περισσότεροι αθλητές βρισκόμαστε σε όχι και τόσο καλή ως και κακή σωματική κατάσταση. Προσωπικά απείχα μόνο μια φορά από το ποδόσφαιρο, την χρονιά που έδινα πανελλήνιες εξετάσεις. Ήταν μια περίοδος που ήθελα να παίξω αλλά λόγω των εξετάσεων δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο.

“Όλο αυτό μόνο καλό δεν είναι, καθώς κάποιοι αναγκάζονται να σταματήσουν νωρίτερα το ποδόσφαιρο”

Όσο για το πρωτάθλημα που αγωνίζομαι δεν νομιζω πως θα ξανά μπούμε στα γήπεδα πριν το καλοκαίρι. Μετά το καλοκαίρι θα είναι μια ρεαλιστική περίοδος να ξεκινήσουμε ξανά, ίσως όμως η κατάληξη της χρονιάς να είναι όπως και αυτή της φετινής. Να τελειώσουμε τον Οκτώβριο. Όλο αυτό μόνο καλό δεν είναι, καθώς κάποιοι αναγκάζονται να σταματήσουν νωρίτερα το ποδόσφαιρο, άλλοι έχουν μεγάλη αποχή στο ξεκίνημα τους, αλλά και άτομα της ηλικίας μου που έχουν και άλλες υποχρεώσεις που μπορούν να μας κρατήσουν μακρυά από τα γήπεδα και να χάνουμε χρόνο από αυτό που μας ευχαριστεί . Υπήρχαν ακόμα και κάποιου φίλαθλοι που τους άρεσε να έρχονται τα Σαββατοκύριακα να παρακολουθούν ερασιτεχνικά παιχνίδια και πιστεύω θα ήθελαν να ξανά πάμε στο γήπεδο. Η ευχή μου είναι να τελειώσει όλο αυτό το συντομότερο δυνατό. Να μην υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες και σιγά σιγά όλοι να επανέλθουμε στην καθημερινότητα μας.