Σ. Τρέβλος “Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο ανέφικτη μου φαίνεται η επανεκκίνηση”

“Αφήνοντας” πίσω την ποδοσφαιρική του ιδιότητα ως τερματοφύλακας πλέον είναι προπονητής τερματοφυλάκων και όπως όλοι ανυπομονεί για την επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Ο Σταύρος Τρεβλός προπονητής τερματοφυλάκων σε ΠΑΟΝΕ Και Δόξα Τριλόφου μας είπε σχετικά

“Ένα από τα λίγα θετικά της πανδημίας είναι ότι μας έκανε να εκτιμούμε και τα πιο απλά καθημερινά πράγματα

Αρχικά τον τελευταίο χρόνο που βιώνουμε αυτή τη κατάσταση,έχουμε υποστεί όλοι οικονομικές,κοινωνικές και ψυχοσωματικές απώλειες που με το πέρας της πανδημίας πρέπει να επουλώσουμε. Είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση η οποία θέλω να πιστεύω θα τελειώσει σύντομα ,γιατί η υπομονή του κόσμου και οι δυνάμεις του εξαντλούνται. Ένα από τα λίγα θετικά της πανδημίας είναι ότι μας έκανε να εκτιμούμε και τα πιο απλά καθημερινά πράγματα. Ποδοσφαιρικά αυτοί οι μήνες έχουν αφήσει πολύ πίσω τους ποδοσφαιριστές είτε μιλάμε για μικρά παιδιά ακαδημιών που έχασαν μήνες εκπαίδευσης είτε παίχτες αντρικών που στερούνται αγώνες ,άλλοι κάνοντας το χόμπι τους και άλλοι ονειρεύοντας κάποια μεταγραφή σε ανώτερες κατηγορίες.

Οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν και ένα εύλογο χρονικό διάστημα προετοιμασίας”

Εγω προσωπικά τον τελευταίο 1.5 χρόνο δεν αγωνίζομαι καθώς η προπονητική μου ιδιότητα δεν μου δίνει τον απαιτούμενο χρόνο,το δελτίο μου είναι στην ομάδα του ΠΑΟΝΕ. Παραμένω στον ΠΑΟΝΕ σαν προπονητής τερματοφυλάκων της αντρικής ομάδας στην Α1 ,όπως επίσης αντίστοιχο ρόλο έχω και στην αντρική της Δόξας Τριλόφου στην Α κατηγορία και εργάζομαι σαν προπονητής υποδομών στην ακαδημία Μικράς στον Τρίλοφο. Όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων,όσο περνάνε οι μέρες,τόσο πιο ανέφικτη μου φαίνεται,με δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν και ένα εύλογο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την αποφυγή τραυματισμών,άρα θα πάει ακόμα πιο πίσω και με δεδομένο ότι καλοκαίρι δε γίνεται με τις τότε θερμοκρασίες,να γίνουν αγώνες.

“Εύχομαι πολύ σύντομα να γεμίσουν τα γήπεδα με παιδικές φωνές και γέλια”

Οι αρμόδιοι της ΕΠΣΜ θα πρέπει να κοιτάξουν πολύ προσεκτικά τι είναι καλύτερο για την υγεία των ποδοσφαιριστών πρωτίστως και να βοηθήσουν τις ομάδες με όποιον τρόπο μπορούν. Από την μεριά μου σαν προπονητής υποδομών πιο πολύ θα ήθελα να ευχηθώ να δούμε πολύ σύντομα να γεμίσουν τα γήπεδα με παιδικές φωνές και γέλια και να μην ξαναβιώσουμε κάτι αντίστοιχο. Υγεία σε όλους!