Σ. Τρεβλός “Το πρωτάθλημα φέτος ήρθε δίκαια και με σχετική άνεση στους Νέους Επιβάτες”

Στη φετινή πορεία της Αναγέννησης Νέων Επιβατών δικαιούται τον τίτλο ενός των καλυτέρων παικτών βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην άνοδο της ομάδας του. Ο Σταύρος Τρεβλός, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης υπεράσπισε τα γκολποστ με μεγάλη επιτυχία.

Μίλησε στο GoalPress λέγοντας

Αν το  φετινό  πρωτάθλημα ήρθε απόλυτα δίκαια

Το πρωτάθλημα φέτος ήρθε και δίκαια με σχετική άνεση στους Νέους Επιβάτες. Με το να έχουμε 8/8 νίκες στον 1ο γύρο και να έχουμε μαξιλάρι ασφαλείας. Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε ότι υπήρχαν 5-6 παίχτες που μείναμε από την Α1 ή ήρθαν από ομάδες της Α κατηγορίας και υπήρχε πολλή ποιότητα

Αν από την προσωπική σου εμφάνιση  είσαι ικανοποιημένος

Η προσωπική μου δική μου χρονιά θεωρώ ότι ήταν καλή, παρότι δεν είχα πολλές φάσεις μπροστά από την εστία μου και αυτό οφειλόταν στην ομαδική αμυντική τακτική και βοήθησα περισσότερο με την εμπειρία μου κυρίως στο κομμάτι της επικοινωνία στην άμυνα και της συνοχής.

Ποιο φετινό παιχνίδι ξεχώρισες περισσότερο από όλα

Το ματς που ξεχώρισα ήταν στους Ταγαράδες με το Μονοπηγαδο,το οποίο κατέβηκε να παίξει με 11 παίχτες ακριβώς και δώσανε οι παίχτες τους το 100% κυρίως σε ψυχικά αποθέματα, βγάλανε όλο τον αγώνα όπως ξεκίνησαν και κατάφεραν να μας κερδίσουν παρότι ελέγχαμε το ματς ,είχαν ολόσωστη αμυντική τακτική και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε καν παρότι είχαμε από τις καλύτερες επιθέσεις σε όλη την κατηγορία.