Σ. Βασιλειάδης “Το κλειδί για την επιτυχία του Μαραθώνα είναι αδιαμφισβήτητα η διάρκεια”

Ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα είχε να βγάλει σε πέρας ο Μαραθώνας στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σε τέσσερα παιχνίδια και μάλιστα τα τρία  εκτός έδρας η ομάδα μετράει δύο νίκες και δύο ήττες. Στην συνάντηση με τον Αχιλλέα οι κιτρινόμαυροι πήραν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και πλέον ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής. Στο goalpress μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας Στάθης Βασιλειάδης  

“Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον”

 Πιστεύω πως το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν ιδανικό αλλά ούτε και κακό. Είναι γεγονός ότι οι τραυματισμοί των συμπαικτών μας, μας στοίχισαν. Το κλειδί για την επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητα η διάρκεια μιας ομάδας και εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και ο στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στα παιδιά. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.

“Θα συνεχίσω με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά”

 Σε προσωπικό επίπεδο με χαροποίει ιδιαίτερα κάθε φορά που βοήθα την ομάδα με την απόδοση μου. Θα συνεχίσω με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά να προπονούμαι για να μπορέσω να προσφέρω ακόμα περισσότερα.

“Οι ομάδες του ομίλου δεν έχουν μεγάλες διαφορές”

Η συνεχεία του πρωταθλήματος θεωρώ πως θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Οι ομάδες του ομίλου δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχουν ανταγωνιστικές αναμετρήσεις.