Σήμερα το πρώτο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΕΠΣΜ για προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών

Το πρώτο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΕΠΣ Μακεδονίας για τους προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών και τους υπευθύνους των Ακαδημιών θα προβληθεί τη Δευτέρα 17 Μαϊου 2021 και ώρα 16.00, μέσω της EPSM.TV.

Κατά τη διάρκεια αυτού ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης θα παρουσιάσει τον σκοπό του εγχειρήματος και ποια θεματολογία θα περιλαμβάνει ο 1ος κύκλος διδασκαλίας. Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Ανδριόπουλος που θα αναφερθεί στη χρησιμότητα των διαδικτυακών σεμιναρίων.

Τον πρώτο διδακτικό κύκλο θα παρουσιάσει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και προπονητής ποδοσφαίρου, Νίκος Φράγκος και θα ξεκινήσει με την ανάπτυξη του θέματος: «Επανεκκίνηση – επανένταξη των νεαρών αθλητών στην αθλητική δράση και οι επιπτώσεις του κορωνοϊου στην αθλητική κοινότητα»

Όσοι θα παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά σεμινάρια θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις ή ζητήματα που τους απασχολούν μέσω του site της ΕΠΣ Μακεδονίας (www.epsm.gr) έγκαιρα, αλλά και κατά τη διάρκεια παρουσίασης των θεμάτων, προκειμένου να δίνονται άμεσα οι απαντήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο website της Ένωσης.