Σπουδαίο διπλό διατηρεί «ζωντανό» τον Μακεδονικό Γέφυρας

Για δεύτερη φορά φέτος, μία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μία χθες για την 1η αγωνιστική των play off , ο Μακεδονικός Γέφυρας κατάφερε να “σπάσει” την έδρα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου να φύγει νικητής από την αντίπαλη έδρα και να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του για τα μπαράζ.

Πετυχαίνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας σε καλή μέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της η Γέφυρα κατάφερε να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 3-0 και δύο γκολ του Μάστορα και ένα του Καμπούρη.

Αυτήν την στιγμή οι πράσινοι κρατάν από το παιχνίδι μόνο τους βαθμούς , το αφήνουν πίσω, και μπροστά τους έχουν μόνο το πρόωρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Κυμίνων πρέπει αυτό το παιχνίδι να κερδιθεί. Σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος ο Μακεδονικός ΄”μένει” πολύ πίσω στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης και η διαφορά που θα δημιουργηθεί θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί.

Στα ματς του πρωταθλήματος η Γέφυρα ηττήθηκε και στα δύο αλλά η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των play off είναι ένα διαφορετικό τελείως κομμάτι.