Στην καλύτερη φετινή εμφάνιση πέτυχε την ανατροπή και έμεινε πρώτος ο Τρίλοφος

Νίκη με ανατροπή σημείωσε για την πρώτη αγωνιστική των  play off η Δόξα Τριλόφου. Ακόμα και όταν η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τον Φοίνικα Καλαμαριάς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, έκανε ίσως το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και κέρδισε τελικά  δίκαια παραμένοντας στη πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Πλέον η Δόξα προετοιμάζεται για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής αυτήν την φορά με την ΑΕ Χαριλάου. Στην συνάντηση αυτή απών θα είναι ο Πανταζής Μπουτοβίνας ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Φοίνικα ενώ αμφίβολος θα είναι ο Σπύρος Τσάβος ο οποίος είναι τραυματίας.

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα από το 1ο λεπτό της συνάντησης. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια. Ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις κ στρωτό παιχνίδι από τις πτέρυγες αλλά κ καθέτως από τον άξονα. Κρατάμε την πολύτιμη νίκη και έχουμε ακόμα δύο τελικούς που πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας χαρακτήρα για να κατακτήσουμε  την πρώτη θέση.» είπε στο Goalpress ένας από τους καλύτερους παίκτες με τον Φοίνικα ο Χρήστος Χριστοδούλου

* Η διοίκηση συγχαίρει την τριπλέτα των διαιτητών για την άψογη διαιτησία τους.