Βόμβα στις υποδομές: Συγχώνευση μεταξύ της Shooters Academy και του ΠΑΟΔ

Η ανακοίνωση της Shooters Academy:

Με την ολοκλήρωση των 6 ετών λειτουργίας μας, η ακαδημία μας έχοντας αναπτυχθεί με γεωμετρική πρόοδο, κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα και ανακοινώνει τη συγχώνευση της με τον μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο ΠΑΟΔ. Η από κοινού μεγάλη ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, η ανάγκη εύρεσης αθλητικών κέντρων για την κάλυψη των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς και άλλες παράμετροι, οδήγησαν στην απόφαση της σύμπραξης και δημιουργίας ενός ακόμα μεγαλύτερου ισχυρού συλλόγου, που μέσα από κοινή φιλοσοφία και προσέγγιση για το ποδόσφαιρο θα μπορέσει να αναπτύξει τους νέους σύγχρονους αθλητές. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία την περασμένη εβδομάδα και με τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν θα ανακοινωθεί η κοινή ονομασία του συλλόγου, με την οποία θα γίνει και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΔ:

Η ακαδημία μας μετά από τη μεγάλη ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια, κάνει ακόμα ένα μεγάλο βήμα και ανακοινώνει τη συγχώνευσή της με μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της πόλης, τη Shooters academy.
Η από κοινού μεγάλη ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, η ανάγκη εύρεσης αθλητικών κέντρων για την κάλυψη των προπονητικών και αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς και άλλες παράμετροι, οδήγησαν στην απόφαση της σύμπραξης και δημιουργίας ενός ακόμα μεγαλύτερου ισχυρού συλλόγου, που μέσα από κοινή φιλοσοφία και προσέγγιση για το ποδόσφαιρο θα μπορέσει να αναπτύξει τους νέους σύγχρονους αθλητές. 
Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία την περασμένη εβδομάδα και με τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν θα ανακοινωθεί η κοινή ονομασία του συλλόγου, με την οποία θα γίνει και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.