Τ. Ποντίκας “Δυστυχώς είναι λογικό ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να μην αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή”

Μικροί- μεγάλοι από όποιο “πόστο” υπηρετούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό,και δη το ποδόσφαιρο, ανυπομονούν για κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα τους επιτρέψουν να γυρίσουν στα γήπεδα. Ένας από αυτούς ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Τριλόφου Τριαντάφυλλος Ποντίκας μας είπε

“Αναμφίβολα η πανδημία έχει επηρεάσει αρνητικά όλους τους τομείς της κοινωνίας μας”

Ο αθλητισμός είναι υγεία ,και η υγεία είναι πάνω από όλα. Αναμφίβολα η πανδημία έχει επηρεάσει αρνητικά όλους τους τομείς της κοινωνίας μας και ίσως είναι λογικό ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να μην αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή τόσο για τους ειδικούς λοιμωξιολόγους,όσο και για την την κοινή γνώμη.Από την άλλη, χιλιάδες ερασιτέχνες αθλητές σε όλη τη χώρα περιμένουν το έναυσμα για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων .

Θα χρειαστεί και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα προσαρμογής”

Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως το μεγαλύτερο μέρος των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών είναι διατεθειμένο να ξεκινήσει ,ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των ειδικών. Από την ίδια οπτική γωνία παρατηρώ και εγώ ο ίδιος την κατάσταση,που παρ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που συνεχώς αναπαράγονται, είναι πλέον ανάγκη να υπάρξει ειδική μέριμνα για τις αθλητικές δραστηριότητες. Μη ξεχνάμε πως θα χρειαστεί και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα προσαρμογής μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων. Εάν εν τέλει αυτό δεν κατέστη δυνατόν την φετινή χρονιά,ευχής έργον είναι την νέα σεζόν να βρεθούμε όλοι μαζί υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους.

Ποντίκας Τριαντάφυλλος