Τ. Συρόπουλος “Το μόνο που μας νοιάζει είναι οι τρεις βαθμοί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα”

Θεωρήθηκε μια από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές για τον Ατρόμητο Αγίου Αντωνίου στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού που έληξε αισίως σήμερα. Ο λόγος για τον μεσοαμυντικό Αποστόλη Συρόπουλο ο οποίος έχει παρουσία και μάλιστα θετικότατη στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Ατρομήτου. Ο ίδιος δείχνει να βρίσκει ρυθμό, να βρίσκει τα πατήματα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθάει στο έπακρο με την προσπάθεια του στις επιτυχίες του Άγιου Αντωνίου.

Η ομάδα του Ατρομήτου μετράει μέχρι στιγμής δύο νίκες σε δύο ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα καθώς και μια πρόκριση στο κύπελλο.

Ο Συρόπουλος μιλώντας στο goalpress

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην ομάδα με όλα τα παιδιά και τον προπονητή κυλάν όλα τέλεια.  Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι την πορεία μας. Προσωπικά πιστεύω έχω βρει τον ρυθμό μου σιγά –σιγά. Ήμασταν λίγο πίσω όλα τα παιδιά και προσωπικά εγώ πολύ πίσω. Τώρα πατάω καλά και τα δίνω όλα για την ομάδα. Το Σάββατο πάμε στο Αγγελοχώρι σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι. Το μόνο που μας νοιάζει είναι οι τρεις βαθμοί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.»