Τέλος “εποχής” μετά από 5 χρόνια για Σιδέρη που αποχωρεί από την Σουρωτή

Την αποχώρηση του ύστερα απο 5 σχεδόν χρόνια από τον Ορφέα Σουρωτής ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σιδέρης. Ο έμπειρος φορ που με τα χρώματα του Ορφέα έχει πετύχει πάνω απο 100 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο δήλωσε

«Πέρασαν 5 χρόνια από τον Ιούνιο του 2015 όταν μου έγινε η τιμή να παίξω μπάλα για πρώτη φορά στον ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ. Μια ολόκληρη ζωή γεμάτη στιγμές. Ευχάριστες, αλλά και δύσκολες. Στιγμές όμως που μένουν για πάντα χαραγμένες και σε καθορίζουν. Ήρθε η στιγμή να φύγω και αυτή η σεζόν είναι η πλέον κατάλληλη για να το κάνω. Νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη προς όσους με στήριξαν σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι με αυτή την ομάδα. Θυμάμαι πολύ καθαρά την πρώτη ημέρα, όπως και την τελευταία.

Έρχεται όμως το πλήρωμα του χρόνου που κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Δεν τα σχεδιάζεις, δεν τα περιμένεις αλλά έρχονται, και η ζωή σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια.

Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα έναν απο του Καλύτερους Σύλλόγους στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με τεράστιους παίκτες και προπονητές, με άξιους συνεργάτες και τον Προέδρο του ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ τον ΤΑΣΟ τον ΡΙΖΟΠΟΥΛΟ. Τους ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα σπουδαία χρόνια και για όσα καταφέραμε μαζί.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΟΡΦΕΑ ΣΟΥΡΩΤΗΣ για την συμπαράστασή τους στην ομάδα και την στήριξη τους προς το πρόσωπο μου. Μετά απ’ έναν ολοκληρωμένο κύκλο 5 ετών, ήρθε η στιγμή να αλλάξω μονοπάτι στη καριέρα μου.»