Θ. Μπαμπάτσικος “Η Λητή παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάνει πολλές φάσεις και αυτό είναι και το ζητούμενο”

Συνεχίζει να υπερασπίζεται με απόλυτη επιτυχία τα δίχτυα της ομάδας του. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού Λητής Θωμά Μπαμπάτσικο που για 17η σεζόν στέκεται βράχος κάτω από τα δοκάρια των πρασίνων. Μιλώντας στο Goalpress μας είπε

“Η πορεία της ομάδος θα ήταν η ιδανικότερη”

Η πορεία της ομάδος θα ήταν η ιδανικότερη αν δεν είχαμε χάσει το ντέρμπι με την Ασσηρο,παρ’ ολαυτα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κάνουμε πολλές φάσεις και αυτό είναι και το ζητούμενο πέραν του αποτελέσματος,να χαίρεσαι και το παιχνίδι.

Η πολύμηνη αποχή έχει επηρεάσει”

Η πολύμηνη αποχή έχει επηρεάσει όχι μόνο την ομάδα μου και εμένα προσωπικά,αλλά πιστεύω και όλες τις ομάδες και όλους τους ποδοσφαιριστές. Η επαφή με την προπόνηση και τους αγώνες είναι αυτή που σε κρατάει σε φόρμα, οπότε όταν την χάνεις σε επηρεάζει και σε τραυματισμούς και στο να χάσεις τον ρυθμό σου σαν σύνολο. Η φετινή χρονιά θα ήθελα να φέρει υγεία πάνω απ όλα σε όλους και από εκεί και πέρα σε ομαδικό επίπεδο να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που βάλαμε, χωρίς απώλειες από τραυματισμούς.