Θ. Μπελές “Οι «αλλοπρόσαλλες» αποφάσεις του κράτους έχουν κλείσει κάθε πόρτα για επανέναρξη”

Την ανησυχία του εξέφρασε μήπως τελικά όλο αυτό που “ζούμε” μας γίνει συνήθεια εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σταυρού Θανάσης Μπελές

“Πλέον είναι καθημερινότητα και αυτό με ανησυχεί ακόμη περισσότερο”

Η  κατάσταση που ζούμε κοντεύει να κλείσει έναν ολόκληρο χρόνο με ενδιάμεση παρένθεση το 3μηνο του καλοκαιριού. Πλέον είναι καθημερινότητα και αυτό με ανησυχεί ακόμη περισσότερο, πως συνηθίζουμε σε αυτή την κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει πως μου αρέσει κιόλας. Προσωπικά για μένα είναι η 3η φορά που απέχω τόσο πολύ τα γήπεδα, οι άλλες δύο ήταν την περίοδο που υπηρέτησα στον στρατό και ο ένας χρόνος που έμεινα εκτός με ρήξη χιαστών.

“Εύχομαι αυτή η “τραγική” κατάσταση για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή…”


Νομίζω πως για φέτος είναι ήδη πολύ αργά οι παίχτες έχουν τεραστία αποχή και οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του κράτους ουσιαστικά έχουν κλείσει κάθε πόρτα για επανέναρξη. Εύχομαι αυτή η “τραγική” κατάσταση για τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, να τον κάνει να γυρίσει με περισσότερη όρεξη σε αυτό που του δίνει ζωή.

“Θα παίζω όσο με ακούν τα πόδια μου”

Εγώ προσωπικά έλεγα πως στα 35 μου ίσως σταματήσω, Τώρα λέω θα παίζω όσο με ακούν τα πόδια μου, τόσο πολύ μου έλειψε το γήπεδο.