Θ. Γκρίτζαλης: Ονειρεμένο ντεμπούτο για την χρυσή αλλαγή του Αγγελοχωρίου

Επτά λεπτά της ώρας ήταν αρκετά για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο να σκοράρει και να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Ο λόγος για το νέο απόκτημα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου Θανάση Γκρίτζαλη ο οποίος καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί εφόσον στο 70′ μπήκε στον αγώνα και στο. 77′ σκόραρε. Ο ίδιος πανευτυχής είπε στο goalpress:

“Σίγουρα όταν το σκορ είναι στο 0-0 και πετυχαίνεις τόσο αργά ένα γκολ θεωρείται ενα πολύ αγχωτικο αποτέλεσμα. Από την άλλη θεωρώ ότι δεν απειλήθηκαμε πολύ από τον αντίπαλο αν εξαιρέσεις τα τελευταία λεπτά που κάνανε 2-3 καλές τελικές προσπάθειες . Εμείς από την μεριά μας σε όλο το παιχνιδι μας μας δόθηκαν παραπάνω ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα γκολ κάτι το οποίο δεν πετύχαμε αλλα το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε ακόμα πιο συγκέντρωμενοι στον θεσμό του κυπέλλου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοραρα στο ντεμπούτο μου αλλά ακόμα πιο χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου κάτι το οποίο ήρθε από ομαδική δουλειά και πιστεύω ότι με παραπάνω θέληση και πίστη ο Κεραυνός μπορεί να κάνει πολυ ανοδικά βήματα και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Οσο αναφορά τον θεσμό του κυπέλλου κοιτάμε αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση και στην συνέχεια στα νοκ αουτ ματσ να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται.