Θ. Μαλαμής: Με 10 clean sheets σε 15 ματς οδήγησε τον Άγιο Αντώνιο στο πρωτάθλημα

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές που έκανε η ομάδα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Η απόδοση του στα 15 παιχνίδια που έχει κληθεί να υπερασπίσει την εστία του συλλόγου (9 πρωταθλήματος και 6 play off) ήταν κάτι παραπάνω από καλή κρατώντας 10 φορές τα γκολπόστ του απαραβίαστα. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου Αγίου Αντωνίου Θοδωρή Μαλαμή ο οποίος μιλώντας στο Goalpress μας είπε ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα.

Είχαμε σε όλα τα παιχνίδια το κυριαρχικό ρολό

Η άποψή μου για τα παιχνίδια των play off kαι όπως εξελίχθηκαν με την τελική βαθμολογία είμαστε δίκαια εμείς οι πρωταθλητές .Είχαμε σε όλα τα παιχνίδια το κυριαρχικό ρολό και δεν αφήναμε τους αντιπάλους να πιστέψουν πως μπορούνε να πάρουνε βαθμό της νίκης από μας δεν θα ήμουνα καθόλου ικανοποιημένος με την δεύτερη θέση και εγώ και όλη ομάδα ήμασταν αυτοί που μάζεψα με τους περισσότερους βαθμούς στα παιχνίδια play off και θα ήτανε κρίμα να βρισκόμασταν εμείς την δεύτερη θέση.

Πάντα θέλω το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την απόδοση μου σε όλα αυτά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος πλέι οφ αλλά πάντα θέλω το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια. Και ακόμα όταν δεχόμασταν γκολ μετά το τέλος του παιχνιδιού σκέφτομαι πως θα μπορούσα να το Αποφύγω . Η ομάδα του Αγίου Αντωνίου στο νέο πρωτάθλημα της Α1, ένα πρωτάθλημα που θα μπει πρώτη φορά στην ιστορία του, πιστεύω ότι θα σταθεί πάρα πολύ καλά έχει αυτή τη δυνατότητα και να γράψει το όνομα του για πολλά χρόνια στην Α1

Εύχομαι τα καλύτερα στο Αγγελοχώρι

Όσο Για τα 15 παιχνίδια που έπαιξα στα 10 είχαμε ανέπαφη την εστία μας οφείλεται σε όλη την ομάδα.Από το πρώτο παιχνίδι είχα ταιριάξει με τα παιδιά της ομάδας και μας βοήθησε πάρα πολύ αυτό για να έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες στο δεύτερο γύρο και στα παιχνίδια των πλέι οφ. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στην ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου για το παιχνίδι που θα παίξει με την Λητή και να πάρει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία μαζί μας. Είναι μία ομάδα που έπαιξα δύο χρόνια και συνδυάστηκαν επίσης με την καλύτερη πορεία που έχει κάνει η ομάδα που είχαμε βρεθεί στα μπαράζ ανόδου Γ εθνικής.